Nextman
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Sırf sorunlar yüzünden satış artışı durdu diye biliyorumNihai sürüm gelsede son kullanıcılar olarak rahat nefes alsak. UDID sahibi olanlar 3g-2g tercih etme olayı hallolmuş diyorlar, wifi sorunuda hallolursa tamamdır.
Doğal olarak.Sırf sorunlar yüzünden satış artışı durdu diye biliyorum
Sait abi böyle bir durumda bence iTunes bu işlemi iptal etmeli bence az önce geliştirici sürümünü yükledim ama emin değilim sadece oradan indirebildim eğer öyleyse geri gönerimİpsw konusunda pek güvenmemek gerek telefon farklı olduğu için İphone kullanan arkadaşlar da yorum da bulunsun kararlar kişisel nasılsa
Oynanmış birçok Sürümü gördüm imza olayı sanırım veya farklı bir olay var bu nedenle engelenme üzerine çalışılabilir. Yanlız yükleme öncesi mutlaka uyarı çıkar ben öyle hatırlıyorum. Sen geri dönebilirsin ama bekle bakalım bir test et uygulama falan yükleme pil kontrol et ve veri kuallanımına bakSait abi böyle bir durumda bence iTunes bu işlemi iptal etmeli bence az önce geliştirici sürümünü yükledim ama emin değilim sadece oradan indirebildim eğer öyleyse geri gönerim
Şuan şarjım bitiyordu ve şarja taktım yarın durumu paylaşırım fakat ben telefonu güncelleyerek kurduğumdan şu anda uygulamalarım yüklü ve silemem Sait abi 8.0.2'de 5.30-6.15 saat kullanım alıyordum. Bakalım bir değişiklik var mı?Oynanmış birçok Sürümü gördüm imza olayı sanırım veya farklı bir olay var bu nedenle engelenme üzerine çalışılabilir. Yanlız yükleme öncesi mutlaka uyarı çıkar ben öyle hatırlıyorum. Sen geri dönebilirsin ama bekle bakalım bir test et uygulama falan yükleme pil kontrol et ve veri kuallanımına bak
yok yokSait abi az önce bir video izliyordum içinde siri adı geçmedi ama bi anda şarjdayken siriyi açmış siri not available connect to the internet yazıyordu acaba birileri mi izliyor ipsw'denTekrar açtım videoyu ama siri açılmadı. Korkmaya başladım
Ya Sait abi endişelendim bi an tekrar olmayınca ama sağol yine deyok yokkorkma FBI şu aralar çok meşgul Belki CIA dir
Cem Yılmaz ın fundamentals da geçen konuşması gibi: çıtayı hep yukarda tutuyoruzyok yokkorkma FBI şu aralar çok meşgul Belki CIA dir
Hey Siri tam gelişmedi. Küfrederken Siri açıldığını gördüm.Sait abi az önce bir video izliyordum içinde siri adı geçmedi ama bi anda şarjdayken siriyi açmış siri not available connect to the internet yazıyordu acaba birileri mi izliyor ipsw'denTekrar açtım videoyu ama siri açılmadı. Korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?