Apple, iOS 5.1.1 versiyonunu yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Apple, iOS 5.1.1 versiyonunu yayınladı

Apple'ın başarılımobil işletim sistemi iOS'un son güncellemesi olan 5.1.1 sürümü bugün itibariyle kullanıcılara dağıtılmaya başlandı.

Yeni sürümde kilit ekranından kameraya geçildiğinde HDR seçeneğinin kullanılmasının geliştirilmesi,yeni iPad modelinde 2G/3G ağları arasındaki geçişte yaşanan problemin giderilmesi, bazı durumlarda AirPlay video oynatımını etkileyen hataların giderilmesi, Safari sık kullanılanlarının ve Okuma Listesi'nin senkronize edilmesinde iyileştirmeler, satın alma sonrasında satın almanın başarısız olduğuna dair ortaya çıkan uyarı mesajının giderilmesi şeklinde yenilikler sunuluyor.

Güncelleme iPhone için 54.5MB boyutunda iken, yeni iPad için 42.5MB boyutunda. Kullanıcılar iTunes üzerinden veya kablosuz olarak güncellemeyi kurabilirler.

bence gereksiz ( Süleyman'a göre gayet iyiymiş :D )

klongs

klongs

Üye
maksat jailbreak engellensin :D

Türe

Türe

Üye
Valla ben güncelledim , hiç de gereksiz değilmiş telefon kendine geldi çok daha hızlı tepki veriyor artık

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

Lenneth

Üye
Tamda gereksiz yazmak icin girmistim :zuhaha:

Saka bir yanda 4 kullanicilari icin tehtered jailbreak mevcut ama 4s icin 5.1 e bile jb cikmamisken 5.1.1 e guncelleyip risk almak sacma olur.

Türe

Türe

Üye
Tamda gereksiz yazmak icin girmistim :zuhaha:

Saka bir yanda 4 kullanicilari icin tehtered jailbreak mevcut ama 4s icin 5.1 e bile jb cikmamisken 5.1.1 e guncelleyip risk almak sacma olur.

Pardon da birakin gerekli olup olmadigi biz kullanicilar soyleyelim .

Türe

Türe

Üye
iPhone 4s kullaniyorum, fikir belirtmeye yeterli sanirim ?

Sana hitap etmedim farkettiysen " birakin " dedim . Alinti yapmayacaktim yanlis olmus . iPhone 4 icin guzel bir guncelleme olmus . 4s ' i bilemem .

pRime.

pRime.

Üye
bence gereksiz
ayarlara bile girmiyorum artık yanlışlıkla güncelleyip jb'den mahrum kalmamak için. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt