NoDisconnet
Üye
o Haberi Kim uydurmuş acaba hiçbir yerde öyle haber görmedim.Sadece bir dedikodu şu anlık.Ama meego geliştirilmeli.Bide badaya karıştırmasınlar onu.Bence bada bir şeye yaramıyor.İntel'in mevcut projelerinde meego'nu payı büyük o yüzden imkansız gibi birsey destegin kesilmesi.Bende telasa kapılmıstım ama sonra pek inandırıcı gelmedi o haber.
----------Eklendi @ 17:02:59 ---------- Yazıldı @ 17:02:36 ----------
Ayrıca bugün çıkan bi habere göre samsung'da meego'ya yönelmis
Bir kere LG Optimus Black 800-900 liradan satılan bir telefon, gidip onu 1600-1700 liradan satılan çift çekirdekli telefonlarla karşılaştırmak mantıksız. Baştan eliyorum diğer telefonlara para verecek bütçeniz olduğunu varsayarak.
Oyun ve uygulama için iPhone 4 güzel tercih ama fazla kısıtlamacı olması beni ondan soğutuyor.
Galaxy S2 ise çift çekirdek ile internet performansı konusunda rakipsiz, flash video izlerken zoom yapınca en ufak bir takılma bile olmuyor gayet kaliteli.
HTC Evo 3D'yide 3D video çekmek gibi özellikler benim için gereksiz geliyor, o yüzden satın almazdım.
N9'dan çift çekirdeklilerle yarışabilecek bir performans beklemiyorum, oyun ve uygulama konusunda sıkıntılı. N9' multimedya amaçlı tercih edilebilir. MeeGo için İşletim sistemi kaliteli ama bence Nokia'nın yapacağı değil Samsung ve LG'nin MeeGo cihazları beklenmeli.. Güzel bir sistemi eski bir chipset ve GPU ile piyasaya sürüyor Nokia..
İsletim sistemi gelistirmek Nokia'nın isi degil yani
Dogru androidi samsung lg falan çıkardı
Nokia yıllardır symbianı gelistiriyor arkadas firmalar arasında yazılım isinden en çok anlayan firma Nokia'dır
Digerleri google'ın kölesi olur.
Yıllardır kral olan bir sistem ve nokia dısında adam gib idestekleyenide yoktu symbian'ın.
Begenilmiyor olabilir ama samsung'un gelistirdigi bada'nın da durumu ortada Samsung sürekli meego'ya sarıyor.
Apple tabiki daha iyi yazılım isinde ama benim anlatmak istedigim nokta ;
Nokia o saydıgın firmalardan daha iyi anlıyor yazılımdan.Browser'ı birde belle ile görmelisin
500-600 ve 700 orta segmentte güçlü ve düsük fiyat etiketleriyle satılacak.
701 orta üst segmentte fiyatına göre çok çok iyi bir telefon 800 lira civarlarında bir fiyatı olacak tahminen.
Artı olarak mangolu cihazlarda gelecek 703'de fena bir model degil.
Nokia iyi yolda tabiki ama herkes artık agzına aldı bi android gidiyor.
kesinlikle n9 bi kere böle bi listede lg nin olması yersiz diğer tlf ların yanında fazlasıyla gerişde kalıyor şahsi görüşüm 1. n9 diğeri ise gs2 dir..
evo 3d gerçekten süper bi cihaz ama gs2 de beni etkileyen inanılmaz hızı tlf donmuyor kasılmıyor buda bi kulanıcının istediği bi özellik ben uzun süre optimus 2x kulandım inan şu kadarını söliye bilirim lg biraz daha çalışmalı sadece sistemle bu işler olmuyor donanıma dikkat etmeli hızlı cihaz bi müddet sonra aşk gemişsi gibi yavaş yavaş bi hale bürünüyor ki buda insanı fitil ediyor benim tercihim yinede n9 veya gs2 dir evo pahalı hiç incelemedim ama çok pahalı..dostum tamamen katiliyorum sana ama bende galaxy SII de htc evo 3d de var 3 de daha iyi oda 2-3 ozellikle birincisi evo 3d 1.9 saniye daha hizli linpackte test edilmistir.islemcileri ve ekran kartlari farkli ayrica 3dvar tabiki.hee birde bende samsung smart led tv var .bilindigi gibi galaxy tab olsun galaxy SII olsun videolari fotolari kablosuz olarak izlenebiliyor ve tv kumandasi olarak kullanilabiliyor yeri geldiginde klavye olarak bile kullanilabilir bunlarin aynisini evo3dile yapabiliyorum.
Samsung ve LG Windows Phone'u sadece alternatif yaratmak için kullanıyor. Çünkü biliyorlar ki Windows Phone başarı yaratacak bir sistem değil.
Nokia, Windows Phone'lu cihazlar yerine Symbian'a harcasa tüm enerjisini çok kaliteli bir sistemle karşılaşabilirdik.
----------Eklendi @ 23:27:13 ---------- Yazıldı @ 23:25:26 ----------
WP7 ile devam etmek yerine, Alt ve Orta sınıfta Symbian , üst sınıfta ise MeeGo kullanacak şeklinde bir plan Nokia'yı lider yapardı benim görüşüm.
evo 3d gerçekten süper bi cihaz ama gs2 de beni etkileyen inanılmaz hızı tlf donmuyor kasılmıyor buda bi kulanıcının istediği bi özellik ben uzun süre optimus 2x kulandım inan şu kadarını söliye bilirim lg biraz daha çalışmalı sadece sistemle bu işler olmuyor donanıma dikkat etmeli hızlı cihaz bi müddet sonra aşk gemişsi gibi yavaş yavaş bi hale bürünüyor ki buda insanı fitil ediyor benim tercihim yinede n9 veya gs2 dir evo pahalı hiç incelemedim ama çok pahalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?