Apple Blue&Red and Green by EMiR v1.00 (signed) image+icon+görsellik ve Hız 1 aylık çalışma

Sponsorlu Bağlantılar

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
    Konu Sahibi
Apple Blue&Red and Green by EMiR v1.00 (signed) image+icon+görsellik ve Hız 1 aylık çalışma

not. arkadaşlar tekrar kontrol ettim linki ve temayı bir sorun yoktur ve saatin içinde APPLE yazıyor bilginiz olsun

link :

• Beğen
Tepkiler: mc.a, umutsuz__vaka, ozzo01 ve 3 diğerleri

vatansever66

Üye
teşekkürler

By_Casparov

By_Casparov

Üye
hacı iconlar çok hoş ama arkaplana uymamış sanki?

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
    Konu Sahibi
arkaplan gözü yormayan heryerde kolayca okunabilen olduğu için en az 100 tane wallpaper ın içinden seçtim kendimde bunu kullanıyorum ama tabni apple yazan yerlerde emir yazıyor :D dikkat ettyiseniz saatin içindede apple yazıyor

ak42

ak42

Üye
eline koluna sağlık usta da operanin ikonunu unutmuşsun opera her telefonda bulunan bi program bence ev ekranında bi o kaldı :-) sırıtan :-)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yanlış anlamayın lütfen ama indirilme sayısını görünce inanamıyorum ya o kadar çok dandik tema varki bundan 10 kat fazla indirlimiş

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
    Konu Sahibi
hacı iconlar çok hoş ama arkaplana uymamış sanki?
arkaplan gözü yormayan heryerde kolayca okunabilen olduğu için en az 100 tane wallpaper ın içinden seçtim kendimde bunu kullanıyorum

----------Eklendi @ 00:30:17 ---------- Yazıldı @ 00:29:15 ----------

eline koluna sağlık usta da operanin ikonunu unutmuşsun opera her telefonda bulunan bi program bence ev ekranında bi o kaldı :-) sırıtan :-)
opera iconu diğer iconlara uyum içinde özellikle değiştirmedim.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
    Konu Sahibi
bu güzel temayı kaçırmayın derim :)

bolamanle

Üye
başka bir siteye upload edermisin rica edrim

Alsancak*

Üye
yükleyemedm yalnız %75 te yüklenemiyor diyor

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
    Konu Sahibi
arkadşalar linkde herhangi bir sorun yok ben şimdi indridim

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
link sağlam indirdim fakat yüklememiyor diyor tlf hack li kardeşim

ugur3535

ugur3535

Üye
kardeş gerçekten çok mükemmel bir tema. gerçekten böyle emek veren şahısları kutlamak lazım. yükleme sırasında hiç bir sorun çıkmadı n97 kullanıyorum üstteki arkadaş s60v3'te denediyse sorun çıkabilir

bu arada başka temaların varmı böyle güzel?

ultra-cengo24

ultra-cengo24

Üye
eline saqlık

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
    Konu Sahibi
kardeş gerçekten çok mükemmel bir tema. gerçekten böyle emek veren şahısları kutlamak lazım. yükleme sırasında hiç bir sorun çıkmadı n97 kullanıyorum üstteki arkadaş s60v3'te denediyse sorun çıkabilir

bu arada başka temaların varmı böyle güzel?

eyw kardeşim valla çok uğraştım bunun için inan varya sırf elmayı tam mavi şeridin tam üstüne getirmek için bile en aşağı 10 edit yaptım :)
başka tema yok ben bile unu kullanıyorum kendim yapıyorum ama orada apple yerine emir yazıyor:)
ilerde zaman bulursam yaparım yine belki işlerden dolayı pek fırsat olmuyor

----------Eklendi @ 02:16:49 ---------- Yazıldı @ 02:16:30 ----------

Bende çıktı neden se v3 değil v5 yorum yazan arkadaş genede teşekkürler eline sağlık

çok merak ettim ya valla nasıl olmadı sende üzüldüm açıkcası

ugur3535

ugur3535

Üye
eğer sorun çıkıyorsa siscontens ile temaya parçalayın ve parçalanan klasörlerin tümünü olduğu gibi telefona yada yığın hafızaya atın sonra temalara girip temaya seçin. bunu deneyin olumsuz olursa burdan yazın tekrar.

impreza44

impreza44

Üye
bu temanın nesine 1 ay harcadıysan böyle dandik bir temanın nereri güzelse arka plan o kadar berbatki gelmiş bide kendini övüyosun böyle:angry:

Üst Alt