papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın,
Gerek yok cellada, çıkarıldığın da darağacına,
O tabureye sen kendin vuracaksın.
Konu içinO tabureye vurmayacaklarına göre bunu da kabulleneceklerini sanmıyorum.
Ona rağmen bizim WP üyelerimiz kalan %20'yi bekliyor
Şu da gelsin, bu da gelsin.
Elbet gelir önümüzdeki günlerde onlar da...
Bağımsız uygulama olarak beni etkileyen bi photobeamer olayı varki bilmiyorum diğer mağazalarda varmıdır . Yani eğer o olay ios ve androidde yoksa hakikaten muhteşem bişey . Çok özgün bi fikir
hatirladigim kadariyla photobeamer nokia'nin ve sadece lumia cihazlarina özel.
mayıs 2013 model ezgisMerhaba,
iOS ve WP8 kullanıyorum. iPhone ile yaptığım hemen herşeyi (borsa ve finans uygulamaları hariç) Lumia ile de yapabiliyorum. Uygulama eksiklikleri var elbet: örneğin borsa ve finans uygulamaları inanılmaz şekilde sıkıntı WP8 de.. En sık kullandığım ve kesinlikle olmazsa olmazım olan İşcep bile WP8 de yalnızca wap sitesinden uyarlama olarak karşımıza çıkıyor!! Gerçi İş Bankası ile görüşmem neticesinde yeni ve tam özellikli bir uygulamanın geliştirildiğini öğrendim ama çıkış zamanı belirsiz !! Bu yüzden her ne kadar markete yalnızca oyun olarak yaklaşan kardeşlerime katılmasam da uygulama yönündeki sıkıntıları da görmezden gelemeyiz. Finans uygulamaları başta olmak üzere uygulamaya ağırlık verildiği takdirde WP çok daha kalıcı olacaktır diye düşünüyorum ve açık söylemek gerekirse kullanım rahatlığı olarak iOS ve WP8 aynı kulvarın yarışçıları olarak görülüyor. Android OS'u, bu iki mükemmeliyetçi OS karşısında kaale bile almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?