APPLANET 2.8.0.5 ile Paralı Uygulamalar ve Oyunlar BEDAVA

Sponsorlu Bağlantılar

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
Serverler arızalı.o yüzden erişim olmaz

yurtdasster

Üye
program kendine geldi sanırım sony ericsson x10 da çok rahat çalıyor :)):d:

metehanaltas

Üye
eline saglık gercek den cok güzel bir program

bulentgs

Üye
Arkadaþlar ben applanet kullanýyorum 2.5.8 ama artik markete girince sadece sol üst tarafta latest yaziyo hiçbir uygulamaya girmiyor neden acaba ?

coolscorpy

Üye
Merhaba;

Htc Desire kullanıyorum. Uygulamayı önce pc ye sonra hafıza kartına yükledim ama telefondan yüklediğim dosyayı bulamıyorum. Daha doğrusu sd kartta ki hiçbirşeyi bulamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sewinirim.

yurtdasster

Üye
Merhaba;

Htc Desire kullanıyorum. Uygulamayı önce pc ye sonra hafıza kartına yükledim ama telefondan yüklediğim dosyayı bulamıyorum. Daha doğrusu sd kartta ki hiçbirşeyi bulamıyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sewinirim.
önce telefonun kendi martketinden andexplorer diye bir program var onu kur ve program üzerinden bulabilirsin dosyalarını:):oke:

boymer

Üye
Merhabalar,
HTC Desire telefonuma applaneti yükledim ama sadece latest yazıyor başka bir uygulama da gözükmüyor.Neden kaynaklanıyor acaba yardım ederseniz sevinirim.

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
server hatası kardeş.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

oldwolf77

Üye
Ya bu uygulama calisiyomu harbiden. Htc desire ye yukledim aciliyo giris sayfasindan baska bi yeri acmiyo extra bisey yapmak gereklimi bilen varmi

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
son sürümün linki ilk mesaja eklenmiştir.Artık server problemi yok.doya doya apk lar indirebilirsiniz. :):d:

bertman

Üye
Bende hala çalımıyor

babylonweb

Üye
Nexus S 2.3.2 sorunsuz çalışıyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.

atakax

atakax

Üye
wildfire 2.2 (custom) az önce kurdum arkadaşlarda yasanan problem yaşandı latest yazıyor ama gerisi boş :(

--------------- Ekleme ---------------

programı kendi sitesinden

bu linkten indirdiğinizde çalısıyor ama önce üye olmalısınız

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
hiç bir sorun yok.mükemmel çalışyor.

lgul80

Üye
kardeşim emeğine sağlık az önce kurdum programı galaxy s de çalışıyo sorun yok :op:

zızzz

zızzz

Üye
hemen güncellemişsin teşekkürler

cesmeonuarda

Üye
deneyicem inaşallah sorun çıkarmaz

Üst Alt