APPLANET 2.8.0.5 ile Paralı Uygulamalar ve Oyunlar BEDAVA

Sponsorlu Bağlantılar

decrescendo

decrescendo

Üye
Arkadaşlar malum android markete legal yollardan ülkem sınırları dahilinde giriş söz konusu değil bu bağlamda biz kullanıcılar farklı marketlerle uygulama ihtiyacını gideriyoruz.. Mutlaka belli uygulamalar her markette var ama biliyorum ki orada bir yerde benim erişemediğim ve fakat işime çok yarayacak uygulamalar yahut eğlenceli oyunlar mevcut. Applanet gerçek anlamda muadil midir? Kullandığınız başka market uygulaması var mıdır?

bertman

Üye
2.5 yeni patlamıştı hemen imdada yetiştin sağol

--------------- Ekleme ---------------

buda girmiyor geçici bir şeymidir acaba çünkü dün gece girebiliyorduk

xozgurx

xozgurx

Üye
Arkadaşlar malum android markete legal yollardan ülkem sınırları dahilinde giriş söz konusu değil bu bağlamda biz kullanıcılar farklı marketlerle uygulama ihtiyacını gideriyoruz.. Mutlaka belli uygulamalar her markette var ama biliyorum ki orada bir yerde benim erişemediğim ve fakat işime çok yarayacak uygulamalar yahut eğlenceli oyunlar mevcut. Applanet gerçek anlamda muadil midir? Kullandığınız başka market uygulaması var mıdır?

Applanet bildiğim kadarıyla Android Market ile aynı. Ama farkı paralı uygulamaları telefonuna ücretsiz olarak indirebiliyorsun. Bunun dışında ' nı öneririm. Fazla program yok ama Türkçe ve gün geçtikçe programlar çoğalıyor.

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi

Muadil de ne demek.bu market normal marketten çok üstün.bir sürü ücretli oyun ve app hepsi ücretsiz ve tam sürüm.daha ne olsun.bu arada 2.6.8.1 versiyonu yayınlandı.en kısa zamanda ilk mesaja eklerim.

applanetin son sürümü 2.6.8.1. ilk mesaja eklenmiştir.güncelleme çıktıkça link yenilenecektir.

savi42

Üye
iki gün önce giriyordum ama iki gündür girilmiyor applanet e

ashoka

Üye
Bendede girmiyor malesef

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
yeni dns li 2.7.3 versiyonu ilk mesaja eklenmiştir.

fedata

fedata

Üye
bu da sıktı artık garanti dışı kalmasa root attırırdım telefona bu da ne sürekli versiyon değişiyor ben diğerini kullanalı bi iki hafta etmedi gerçekten..ama sizler de olmasanız arkadaşım bulamıyacaz saolun varolun..walla yayınlamasan diecektim boşwer salla gitsin yerin dibine batsın applenetin yapacağı program :)

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
Bu programı o kadar çok kullanan varki server dayanmiyor

fedata

fedata

Üye
evet şimdide ağır yeni indirdim işte anca açılıyor şekiller yükleniyor anca..birde flashta güncellenmiş sergerdar acaba 10.2 de gelirmi bize..bu arada dizitv uygulamasını kullanıyomusun bilmiyorum ama zorla kapat seçeneğiyle karşılaşıyorum onda bi bilgin varsa yardım edermisin..

hallbo

Üye
teşekkürler arkadaşlar ...

ze-ta

ze-ta

Üye
yaa neden her seferınde bu yazı cıkıyor :(
Şu anda zaten bir indirme yapıyorsunuz..
Normal kullanıcılar aynı anda sadece 1 indirme yapabilir..

baska lınk yok mu burdan ındıremıcem anlasıldı :(

decrescendo

decrescendo

Üye
Arkadaşlar yapmayın, etmeyin yahu.. Adamlar çalışıyor çabalıyor ve bir şekilde sistemin ayakta kalmasını sağlıyorlar. İsterlerse her gün yeni versiyon yayınlasınlar hiç fark etmez her defasında anasayfasından download linkini verdikten sonra.. (: Applanet var olanların en kolay ulaşılabilenidir.

McReiS

McReiS

Üye
destekleyen modaller ????

furkan5800

furkan5800

Üye
saolll

selcukon

Üye

orkun1997

Üye
Arkadaşlar ben yeni telefon alacağım. 2.2 (froya). Telefonu rootlamadan appplanetten uygulama indirip kullanabilirmiyim.Garantisini bozmak istemiyorum telefonun.Lütfen yardımcı olun.Rootlamadan appplanetten uygulama indirebilirmiyim ?

fedata

fedata

Üye
uygulama çok faydalı ama yeni şeyler pek yok yani acaba merak ediyorum da orjinal market programından pek bi farkı varmı acaba ??yani200.000 uygulamadan falan söz ediliyoryanılmıyosam şimdi şaşırıyorum 200.000 uygulama nasıl üretebilmişler doğrusu :)heralde hepsibirbirine benziyorr

decrescendo

decrescendo

Üye
Arkadaşlar ben yeni telefon alacağım. 2.2 (froya). Telefonu rootlamadan appplanetten uygulama indirip kullanabilirmiyim.Garantisini bozmak istemiyorum telefonun.Lütfen yardımcı olun.Rootlamadan appplanetten uygulama indirebilirmiyim ?
Tabi ki indirebilirsin..

Üst Alt