APPLANET 2.8.0.5 ile Paralı Uygulamalar ve Oyunlar BEDAVA

Sponsorlu Bağlantılar

dogusk

Üye
dostum bunu nasıl kuracaz. indirdim telefona attım. .apk dosyası telefonla uyumsuz. samsung star telefonum var ne yapmam gerek bana bir anlatırsanız sevinirim.

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu program android için.

rajco

Üye
arkdaslar HTC desire HD (2.2) de oluyormi bu?

sobe16

sobe16

Üye
arkadasım link ölmüş. Yeniden yükler misin?

dasein

Üye
uygulama şu an çalışmıyor. ne kadar denediysem de bir türlü programları yüklemiyor. neden acaba bir sorun mu var?

mcmmgiko

Üye
Ya program cok guzeldi taaki 2.2 froyoyu yukleyene kadar dun yukledim froyoyu sonra applaneti.yukledim market aciliyo ama hic bi program yada oyun gorunmuyo yardimci olursaniz sewinirim simdiden teseKkurler...

Sendroid

Sendroid

Üye
Dostum froyo'da canavar gibi kullanıyorum tekrar dene bence :oke:

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
Ya program cok guzeldi taaki 2.2 froyoyu yukleyene kadar dun yukledim froyoyu sonra applaneti.yukledim market aciliyo ama hic bi program yada oyun gorunmuyo yardimci olursaniz sewinirim simdiden teseKkurler...

Tekrar yükle programı.olmazsa yine tekrar yukle.olması lazım.

Flashtecker

Flashtecker

Üye
Şuanda da markete girmiyor program. bir sorun var sanırım.

mylove78

Üye
Evet bende yükledim ancak hiçbir uygulama bulmuyor ! bu sorun sadece bizdemi acaba ?

fedata

fedata

Üye
yok program bozuk hacı 2.2 de çalışmıyor ..bu arada sergerdar cihazım rootlumu bilmiyorum ben bi ara bişeyler yaptım o ünlem işaretine kadar gelen yere geldim ünlem işaretini gördüm ve teli kapadım vazgeçtim bozulur falan diye :) acaba rootlamışmıyımdır.yoksa bu işlemden sonra bişeylerde geliyormu..işte hani kapalıyken ses kısma tuşuyla açıyoduk ya teli işte o işlemde ünlem işaretine kadar geldim inş.root faln olmamıştır ya bi bilgin varmı senin??

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
eğer superuser var ise menüde root olmuştur.

yurtdasster

Üye
Merhaba arkadaşlar bende xperia 10 modelini kullanıyorum programı sorunsuz kurdum.
ama hiç bölüm açılmıyor uyguluama oyunlar sadece yükleniyor diye bir yazı çıkıyorrr.
yükleniyor yazısı kaybolduktan sonra boş ekran var sizce problem neden kaynaklanıyordum
işletim sistemi android 2.2 kullanıyorum..

gokhanay1

Üye
Arkadaşlar Htc Desire'a kurdum fakat boş çıkıyor.. Hiçbir şey bulamıyorum:hmmm

burokoli

Üye
bendede öyle belki erişimde sorun vardır aynı youtube olayı gibi..

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu programı dünyada birçok kişi kullanıyor. ve şu anda hit rekorları kırıyor. o yüzden programın bağlı olduğu server çok meşgul karşılaştığınız problemler o yüzden.

mcmmgiko

Üye
bnce alakası yok sergerdar. gece 3 tede girdim yine aynı. gunlerdir giriyorum ne uygulamalar gorunuyo nede oyunlar .sadece latest bolumu geliyo onunda altında bişe yok . froyodan once super calısıypdu froyoya gectikten sonra bole oldu . ama bi ara geldi sonra geri gitti. engel felan mı yiyoruz ? bu arada baska bir market uygulaması warsa soylersen sewinirim cunku bu program yuzunden kafayı yicem..:vur

Üst Alt