App TRK v2.8.9 for N96 N78 & N95

Sponsorlu Bağlantılar

ziya68

ziya68

Üye
n96 da yariya kadar yükleniyor sonra hata veriyor yüklenemiyor diye ne yapmaliyim acaba

hakisen

Üye
n96 olmuyor yardim edebilirmisin arkadasim ???

gokhan_de

gokhan_de

Üye
krdes emegın ıçın cok sagolasın yaw bende ugras ugras normalde kuruyorum hata kuruyorum hata diger yontemı denedım tele format atmak zorunda kaldım cok sagolasın

semirar

Üye
n96 olmaz arkadaşlar üğraşmayın format atmak zorunda kalırsınız yenı versıyon çikana kadar zor gorunuyor serfıtıka olayı malesef..

xxxcxxx

Üye
n78te denedim oldu

muhetten

Üye
n73 için app trk 1 güncel varsa verebilirisin. Son sürüm de app trk çalışmıyor da

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
ya dostum sana ne kadar tesekkür etsem azdır.inan artık yoruldum ugrasmaktan.cok tesekkür ediyorum emegine yüregine klavyene saglık. :oke: :oke:

boroborox

boroborox

Üye
arkadaş bi cevap versene n96 da yüklenemiyor diyo arkadaşların dediği gibi

sondefa

Üye
teşekkürler arkadaşım....

cagrisimsek

Üye
arkadaş bi cevap versene n96 da yüklenemiyor diyo arkadaşların dediği gibi
dostum yeni versiyonlar için birazdaha beklememiz gerek çıkacaktır yakında bende sabırsızlıkla bekliyorum e66 ya yeni versiyon yükledim şuan sertifikalandırma yapamıyorum beklememiz gerek

maleguard

maleguard

Üye
işte bende bunu ariodum e51e uymuodu başkaları bu uydu teşekkürler

erdem1365

erdem1365

Üye
sagol emegine sagik

erdem1365

erdem1365

Üye
sagol

ibrahim_tkn

Üye
ben de de yüklenemiyor dedi kapandı yükleme

sunlight

Üye
unkown device diyor n96 da

nentt

nentt

Üye
ÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOKKKKKKKKK SSSAAAAAOOOOLLLLL KKAAAARDEŞŞŞŞŞ APPTRK ÇOK LAZIMDI BANA:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

frezyaa

Üye
Sagol yaa ne ugrastım varya bulmak icin

bulentba

bulentba

Üye
saol

avbar

Üye
link uçmuş