ApkModifier v3.3.2 Türkçe (Yeni Nesil Apk Editörünüz Hadi Hayırlı Olsun)

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Övgü dolu sözlerin için çok teşekkür ederim, birlikte daha çok işler yapacağız.
MT Manager. MT Manager Materyal Dark ve ApkCrack için "Türkçe çeviri nasıl yapılır Resimli Anlatım" hazırladım. Ayrıca ApkModifier i tabletimde denedim (KitKat) çalıştı [emoji5] uygulama ApkCrack benzeri özellikler barındırıyor. Eski Apk Editör gibi çeviri bölmeleri yanlamasına (sağ-sol okla yönlendiriyorsunuz) gidiyor ve Sözlükten Çevirme özelliği var. ("sözlükten çevir" yazısı ve bazı yerler halen ingilizce) kendi sözlüğünüzden çeviri yapabilirsiniz.
Çok beğendiğim iki özellik yok, bunlar metni kopyalama ve oto Çeviri dilleri arasında Türkçe olmayışı[emoji21]
En çok beğendiğim özelliği (eski Apk Editör de yapılıyordu) simge değiştirme özelliği.
Önizleme fotolarını oluşturdum (kısmet olursa) cumartesi günü bu uygulamayı da resimli anlatıma ekleyebilirim.

HTC 10 cihazımdan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Kendi adıma konuşmam gerekirse eğer MT Manager 2 benim vazgeçilmezim olmuş. Ama uzun bir zamandan beri güncellenmiyor olması doğrusu beni düşündürüyor.

Resimli anlatımlarınızı tüm üye ve ziyaretçilerle birlekte bende sabırsızlıkla bekliyoruz. Kolaylıklar dilerim.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Resimli anlatım MT Manager 2 yi kapsamıyor, siz zaten anlatımı yapmıştınız hemde çok güzel bir şekilde [emoji5]
ben normal MT Manager, MT Manager Materyal Dark, Apk ***** ve ApkModifier için yapmayı düşünüyorum. (aynı Apk Editör deki gibi sade olacak)

HTC 10 cihazımdan gönderildi

• Beğen
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
ApkModifier'in Marshmallow ve Nugat ta neden sdcard bölümüne giremediği sorununu çözdüm.
Uygulamayı yükleyin ve kapatın. Telefonunuzun ayarlar bölümüne gidin ve ApkModifier üzerine basılı tuttuğunuzda açılan ''izinler yönetimi'' bölümünden depolama ve diğer ses ve paylaşım izinlerini açın. Bu kadar.

• Beğen
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi, uygulamanın yeni sürümü eklendi.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Tamam çalıştı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kotku

kotku

Üye
Otomatik çeviri ve sözlük ayarları olsa güzel olur ama MT2 MANAGER şu an en pratiği yada benim için öyle

boyabatlı

boyabatlı

Üye
bu uygulamayı Türkçe yapınca yüklenmiyor

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Birde otomatik Türkçe nasıl yapılıyor

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
bu uygulamayı Türkçe yapınca yüklenmiyor

Uygulamayı imzaladınızmı?
oto çeviride Türkçe yok (şimdilik)

• Beğen
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Konu üst sürüme güncellendi.
---------
Yazılan yorumlara göz atması için konu linkini geliştiriciye gönderdim. Bu şekilde uygulamanın daha hızlı geliştirileceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
kotku

kotku

Üye
Otomatik türkçe çeviriyle alakalı geliştiriciye mail atılsa güzel olur

Son düzenleme:
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Otomatik Türkçe olunca 10 numara olur bu uygulama

AKDELİKAN