Bab-ı Umut
Üye
Bir apk var Android 4.4.2 de çalışıyor 7.1.2 ye uyarlayabilirmisiniz x4 video Player diye
Onu ben yapamam.
Bir apk var Android 4.4.2 de çalışıyor 7.1.2 ye uyarlayabilirmisiniz x4 video Player diye
Bir apk var sadece o romu yükleyince resimleri duvar kağıdı yapabilyorsun onun içinden resimleri çıkartma imkanı varmı?Onu ben yapamam.
Bir apk var sadece o romu yükleyince resimleri duvar kağıdı yapabilyorsun onun içinden resimleri çıkartma imkanı varmı?
Zip programı ile fln bakinca root Explorer fln olmuyor gözükmüyor
Pardon başlıkta belirtmişBunun gerçek adı Apk editör
Resimden tanıdım
resources.arsc dosyasını değiğiniz gibi telefon hafızasında çevirdim ama çevri yapdığım apk yüklenmedi hatası veriyorapk dosyasını telefon hafızasına atıp öyle çeviriyi yapın. Telefonunuzda hafıza kartı varsa eğer hafıza kartına erişim sorunu gibi geldi bana.
-----------
Ek Açıklama: telefon hafızasına kopyaladığın halde, hala hata almaya devam edersen, MT Manager 2 kullanmanı tavsiye ederim. Bana göre en kullanışlı olanıdır.
tamam değişiklik sonrası imzalamak lazımmışresources.arsc dosyasını değiğiniz gibi telefon hafızasında çevirdim ama çevri yapdığım apk yüklenmedi hatası veriyor
Apkyı paylaşabilirsenizBir apk var sadece o romu yükleyince resimleri duvar kağıdı yapabilyorsun onun içinden resimleri çıkartma imkanı varmı?
Zip programı ile fln bakinca root Explorer fln olmuyor gözükmüyor
Buradaki eski sürüm diye mi yapıyor acaba? Aşağıdaki yeni sürümü deneyebilir misiniz?Uygulamayı açtım ama dosyalara girmeye çalıştığımda Android 7 sürüm veya üstü kullanıldığında sistem ayarlarından izin vs.mesajı geliyor..oysa telefon rootlu ve uygulama izinleride tam