dark3434
Üye
Üstad Uygulama kullanımı için yukarıda küçük bir video hazırlayacağınızdan bahsetmiştiniz. Ne zaman yaparsınız acaba.hangi uygulamalar ile klonladınız?
Üstad Uygulama kullanımı için yukarıda küçük bir video hazırlayacağınızdan bahsetmiştiniz. Ne zaman yaparsınız acaba.
App cloner,apkcrack ve verdiğiniz bu program. En iyi sonucu app cloner verdi. Uygulama açılıyor tanıtım sayfalarını geçtikten sonra kapanıyor.hangi uygulamalar ile klonladınız?
App cloner,apkcrack ve verdiğiniz bu program. En iyi sonucu app cloner verdi. Uygulama açılıyor tanıtım sayfalarını geçtikten sonra kapanıyor.
Bişey sorabilirmiyim?
Evet. Yanlış hatırlamıyorsam veya bu uygulamayı resimli veya video lu kullanabileceğimiz anlatım varmı acaba.[/QUOTE]TE="Bab-ı Umut, post: 7962287, member: 2514202"]ApkModifier için mi?
Evet. Yanlış hatırlamıyorsam veya bu uygulamayı resimli veya video lu kullanabileceğimiz anlatım varmı acaba.
AKDELİKAN bu uygulama için resimli anlatım yapacağını söylemişti. Yarını beklemen lazım.
Sözlük oluşturmayı beceremedimBuyrun>> ApkModifiyer ile Uygulama Türkçeleştirme
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
clonlamaya çalıştığın uygulamanın linkini paylaşır mısın?
AyarlayabilirsinizBirde sözlüğü istediğimiz klasöre ayarlayabilir miyiz? Varsayılan kendi klasörüne oluşturuyor
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AKDELİKAN bu uygulama için resimli anlatım yapacağını söylemişti. Yarını beklemen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?