Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

labkamil

Üye
Deneye bilirsin
Denedim hocam. Gene türkçe olarak yüklüyor ve özellikler aktif değil.

Apk nın içinden türkçeyi silsek direk ingilizce olarak yüklense nasıl olur

AIS

AIS

Üye
Denedim hocam. Gene türkçe olarak yüklüyor ve özellikler aktif değil.

Apk nın içinden türkçeyi silsek direk ingilizce olarak yüklense nasıl olur
Hangi özellikler aktif değil. Türkçeyi sileriz

labkamil

Üye
İngilizce ve Çin dillerinde arayan ismi numarası ve mesajın ismi numarası görülüyor. Tr dilinde yok. Türkçe dilini silsek sonra İngilizceyi türkçeleştirsek çözülür sanırım

AIS

AIS

Üye
İngilizce ve Çin dillerinde arayan ismi numarası ve mesajın ismi numarası görülüyor. Tr dilinde yok. Türkçe dilini silsek sonra İngilizceyi türkçeleştirsek çözülür sanırım
Evet şuan onu deniyorum.

snaykeder

snaykeder

Üye
Yeni versiyon yokmu? Artik android programlamalarda dosya gizleme basladi.

goldmobile

goldmobile

Üye
Arkadaslar sqlite manager pro diye bir program varmış bunun pro ve türkçe olanı varmı rica etsem yardımcı olurmusunuz bu programı mobil veri uyarısını kaldırmak için arıyorum bu konuda önerilerinizi bekliyorum resimdeki uyarıyı nasıl iptal edebilirim nerden neyi silmeliyim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
proqramıl full versiyonu türkcesi varmı bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
proqramıl fu ll versiyonu türkcesi varmı bilmiyorum
Teşekkürler arkadaşım sağol

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
proqramıl fu ll versiyonu türkcesi varmı bilmiyorum
Arkadaşlar linkteki programı türkçeleştirirmisiniz mümkünse tabi İngilizceden hiç anlamam onun için hiçbir işlem yapamadım

AIS

AIS

Üye
Arkadaşlar linkteki programı türkçeleştirirmisiniz mümkünse tabi İngilizceden hiç anlamam onun için hiçbir işlem yapamadım

Bu uygulama PC için

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bu uygulama PC için
Android için türkçe olanı istedim arkadaş bu linki vermiş farkındayım benim için farketmez sizin için sorun olmazsa

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Telefondan apk editleme düzenleme yapmak istiyorum ilk mesajda pc için ayrıntılı bir resimli açıklama var telefonla nasıl yapabilirim multitools for mobile ve notepad ile nasıl yapabiliriz bu konuda biri yardımcı olursa herkes faydalanır

AIS

AIS

Üye
Telefondan apk editleme düzenleme yapmak istiyorum ilk mesajda pc için ayrıntılı bir resimli açıklama var telefonla nasıl yapabilirim multitools for mobile ve notepad ile nasıl yapabiliriz bu konuda biri yardımcı olursa herkes faydalanır

Multitools mobil için var. Ve resimli anlatılmış. Alternatif olarak apkcrack veya mt manager de kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut ve ibrahim ok

Üst Alt