Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Mobil için resimli anlatımı göremedim nerde

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: AIS

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Yakın zamanda Telefonda Türkçeleştirme Nasıl Yapılır-Resimli Anlatım hazırlayacağım

HTC 10 cihazımdan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: AIS ve Bab-ı Umut
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
  • Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Teşekkürler usta sağol bişeyler yapayım hep yardım istemeyim dedim ama zerre kadar bir ilerleme yapamadım pc için gerekli programları indirdim hiçbir şey yapamadım daha doğrusu programları pc ye kuramadım Java programları indirdim nasıl yüklenecek nasıl olacak zaten yüklenmedi de Windows için hangisini yüklemeliyim onlarca Java var kısaca pc de sıfır elde sıfırla başlamadan bitti birde mobilde deneyim dedim bu olmayacak gibi hayırlısı olsun ne yapalım

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Teşekkürler usta sağol bişeyler yapayım hep yardım istemeyim dedim ama zerre kadar bir ilerleme yapamadım pc için gerekli programları indirdim hiçbir şey yapamadım daha doğrusu programları pc ye kuramadım Java programları indirdim nasıl yüklenecek nasıl olacak zaten yüklenmedi de Windows için hangisini yüklemeliyim onlarca Java var kısaca pc de sıfır elde sıfırla başlamadan bitti birde mobilde deneyim dedim bu olmayacak gibi hayırlısı olsun ne yapalım

Rica ederim. Ama ben seni söylediğin uygulamayı bulamadım market linki var mı?

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye

Javalar konusunda kafanda soru işareti varsa Şunu söyleyebilirim. Bilgisayarındaki tüm javaları kaldırıp, ardından şu anda kullanılabilir durumdaki " " sürümünü yükle. Bilgisayarın 32 veya 64 bit hangisi ise o sürümü indirip kur. ardından pc yi yeniden başlat. java sorunun ortadan kalkacaktır.

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Market linki yok usta işin doğrusu o programın neye yaradığını bilmiyorum biri bunu ònerdi ama nedır neye yarar bilmiyorum kişinin dediği apk editleme düzenleme için bunu dene dedi pek inanmıyorum da bu forumda hiç adı geçmiyor hiç görmedim onun için hiç uğraşmayalım onunla ilgin için çok teşekkürler

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Javalar konusunda kafanda soru işareti varsa Şunu söyleyebilirim. Bilgisayarındaki tüm javaları kaldırıp, ardından şu anda kullanılabilir durumdaki " " sürümünü yükle. Bilgisayarın 32 veya 64 bit hangisi ise o sürümü indirip kur. ardından pc yi yeniden başlat. java sorunun ortadan kalkacaktır.
bende burdan indirdim çok sayıda link var her 64 bit olan javaları indirecekmiyim yoksa birinimi pc 64 bit benim indirip kuracağım hangi vaja

• Beğen
AIS

AIS

Üye
bende burdan indirdim çok sayıda link var her 64 bit olan javaları indirecekmiyim yoksa birinimi pc 64 bit benim indirip kuracağım hangi vaja

Sadece 8u112 windows x64
Demoyu kurmayacaksın

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Sadece 8u112 windows x64
Tamam usta bende tüm 64 bit olanları indirdim pc ye kurmaya çalıştım hiçbişey olmamıştı bunu indirip kuracağım yeniden başlatacagım sağol usta allah razı olsun

• Beğen
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye

Bilgisayarın 64 bit ise i yazan seçeneğin altında en alttakini indireceksin. resimde işaretledim.

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Tamam usta bende tüm 64 bit olanları indirdim pc ye kurmaya çalıştım hiçbişey olmamıştı bunu indirip kuracağım yeniden başlatacagım sağol usta allah razı olsun

Rica ederim

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Bilgisayarın 64 bit ise i yazan seçeneğin altında en alttakini indireceksin. resimde işaretledim.
Tamam usta sağol ilgilenen herkesten Allah razı olsun

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut ve AIS
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Güzel haber. Hangi uygulama ile yapacaksın usta?
AppDemoStore.com sitesi üzerinden yapacağım.
(daha önce Apk Editör Türkçeleştirme+Düzenleme bu site üzerinden yapmıştım)

• Beğen
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar java kurulumda resimdeki hatayı verdi

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Arkadaşlar java kurulumda resimdeki hatayı verdi

İşletim sistemin nedir ve 32bit-64bit?
Alttaki linkte Katılımsız olanını dene (işletim sistemine göre uygun olanı kurulur)

Sana önerilen programın veya uygulamanın tam adı nedir?

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut ve ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ismi Sqlite editor hakkında hiçbir bilgim yok sadece biri önerdi sizce nedir neişe yarar

Üst Alt