Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

szqn55

szqn55

Üye

SM-G9250 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

szqn55

szqn55

Üye
Teşekkür ederim kardeşim bunu telefon üzerinden yapazmiyiz

mferdi

mferdi

Üye
Usta bu Türkçe aynı apk editör gibi hatta daha kapsamlı Rus bir siteden buldum yanlız buna Türkçe traslate eklermisin ben yapamadım

Ekli dosyalar

szqn55

szqn55

Üye
Arkadaşlar biriniz bana bunları çevirebilir mısınız dun aksam çok uğraştım yapamadım

kotku

kotku

Üye
Arkadaşlar biriniz bana bunları çevirebilir mısınız dun aksam çok uğraştım yapamadım

Vallahi kardeş hepsini denedim ama benim telefon Galaxy S3 çalıştırmadı, sürümü yetmemiş olabilir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

szqn55

szqn55

Üye
Sen çevirdin mı sana kurulmaya bilir miui romunun sistem uygulaması bunlar

szqn55

szqn55

Üye
Bazı bölümler çince yazıyor orası çevrilsin yeter İngilizce olsa da olur

kotku

kotku

Üye
Hangi uygulamanın Çince yazıyor

szqn55

szqn55

Üye
Verdiğim linkten 5 tane uygulama var

szqn55

szqn55

Üye
Allah Allah ya nasıl olur

szqn55

szqn55

Üye
Peki kardeşim size zahmet diğer dil dosyalarını da Türkçeyle değiştirir mısınız romda Türkçe olmadığı için morelocale yaptım o yüzden olabilir

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Usta bu Türkçe aynı apk editör gibi hatta daha kapsamlı Rus bir siteden buldum yanlız buna Türkçe traslate eklermisin ben yapamadım
Verdiğin Apkcrack adlı program, aynı dediğin gibi apk editör özelliği ve dosya Sıkıştırma/açma vb, gibi özellikler var. Bunu ben 4 ay önce çevirisini yaptım amma velakin çeviri yaptıktan sonra uygulama açılmıyor..

HTC 10 cihazımdan gönderildi

mferdi

mferdi

Üye
Verdiğin Apkcrack adlı program, aynı dediğin gibi apk editör özelliği ve dosya Sıkıştırma/açma vb, gibi özellikler var. Bunu ben 4 ay önce çevirisini yaptım amma velakin çeviri yaptıktan sonra uygulama açılmıyor..

peki translade nasıl editledin

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Dostum..
ApkCrack adlı bu uygulama aynı MT Manager tarzı editör yani MT Manager varken uğraşmaya değmez, çevirisini yapmışsın (çevirinde sıkıntı var) yükledim, kullanmaya çalıştım yani kelimeleri panoya kopyalama yok direk translate moduna geçiyor ki oda çeviri dilleri arasında Türkçe olmayışı oto translate özelliğini sınırlıyor, bazı Modlar geçişte uygulama kapanıyor, geliştirilmesi gerekir. Apk Editör tarzında güzel uygulama olur.

kotku

kotku

Üye
Audify (Otomatik Bildirim Uygulaması)

Gelen bildirimleri, haberleri, sms'leri Hoparlör üzerinden veya kulaklık üzerinden otomatik okuma.
NOT:Denedikten sonra geri dönüş yaparsanız çok sevinirim
İNDİRME LİNKİ :

Ayrıntılı bilgi burada:

Appszoom Audify "21. yüzyıl konuşun & Read" uygulaması olduğunu söylüyor.

bildirimlerinizi bağlı kalmak

Audify Eğer herhangi bir çaba olmadan bildirimler hakkında bilgi sahibi olmak için yardımcı olur. Bu telefon hoparlör veya kulaklık aracılığıyla ya da bağlı bir Bluetooth cihaz üzerinden bildirimlerinizi konuşuyor ve akıllıca sizi rahatsız olabilir bildirimleri dikkate almaz.

"O ilk bakışta göründüğü çok daha zeki olduğunu, ancak Audify" - Androidworld.it

harekete geçirir ve devre dışı bırakır OTOMATİK

Audify etkin hale getirildiğinde, bu bir kablolu veya kablosuz kulaklık / hoparlör bağlamak otomatik olarak en kısa sürede çalışmaya başlar ve en kısa sürede size kulaklık / hoparlör bağlantısını olarak kendini durdurur.

Güvenli sürüş ve [emoji173] Audify Bildirimlerinizin halleder.
rahatsız edici bildirimleri hakkında endişeli almadan müziğin keyfini çıkarın [emoji173]. Eğer önemli bir bildirimi aldığınızda istenmeyen ve sadece hareket geçiyoruz.
google desteği döküm ile büyük ekranda bildirimleri Cast [emoji173].
İstediğiniz ve bildirimler hakkında bilgi sahibi olmak her yerde Audify OnSpeaker Enable [emoji173].
istediğiniz gibi seçenekler [emoji173] Ton özelleştirmek için.
TalkBack'e üzerinden tam erişilebilir [emoji173]

ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ

Sessiz can sıkıcı uygulamalar ★ ve istediğiniz yalnızca bu uygulamaları etkinleştirin.
★ kara listeye kelimeleri ekleyin ve herhangi bir uygulama herhangi bir özel bildirim sesini.
★ / Devre Dışı Bluetooth cihazı veya kablolu kulaklıklar etkinleştirin.
★ Gizlilik modu bildirim içeriği atlamak için.
★ Otomatik araç konumu kaydetmek ve kolayca Audify ile gidin.
★ Akıllıca Belirli bir app bildirimlerin sinir bozucu bir patlama önlemek için aynı uygulamadan ardışık bildirimleri önler.
★ telefon hoparlörü üzerinde Audify etkinleştirin.
★ Google döküm (Chromecast cihazları) destekler
250 ücretsiz audifications ★. Arkadaşlarınızla paylaşarak ya da sonsuza kadar sınırsız audifications almak için Audify Premium satın alarak * daha Audifications kazanın.

Audify tarafından konuşulmaktadır * 1 Audification = 1 bildirimi

XDA Konu:
G

labkamil

Üye
Uygulamada dil sınırı var. Sadece İngilizce ve Çince fu ll özellikler kullanılabiliyor. Uygulamanın özellik kodlarına ulaştım şuan düzenleme yapıyorum deneyip sonucu yazarım. Belki yarına biter.

durum nedir hocam

Üst Alt