33333eee
Üye
Link: PowerAMP Music Player v1.0 Build 230 tam - MaxiCep Diğer arkadaşlardan geldim buraya diğerleri de yoğunmuş neyse. bekleyelim başka çare yok

Link: PowerAMP Music Player v1.0 Build 230 tam - MaxiCep Diğer arkadaşlardan geldim buraya diğerleri de yoğunmuş neyse. bekleyelim başka çare yok
Root olmadığı için powerampin ilk sürümünü türkçe istedim. Poweramp unlockerli olanlar rootsuz telefonlarda sertifika hatası veriyor.Satınalmak haricinde Dünyada örneği yok rootsuz telefonlarda poweramp unlocker çalışsın.Poweramp v2.0.9 build 555 sürümü yeni çıktı. onu dün akşam yükledim. uygulama orjinal türkçe dil desteği ile birlikte geliyor. forumda arattır eğer yoksa haber verirsin paylaşırız.
Pratik zekalı, becerikli insanlar hep taktir edilir sende onlardansın. Teşekkürler
Root olmadığı için powerampin ilk sürümünü türkçe istedim. Poweramp unlockerli olanlar rootsuz telefonlarda sertifika hatası veriyor.Satınalmak haricinde Dünyada örneği yok rootsuz telefonlarda poweramp unlocker çalışsın.

Eski sürüm fu ll poweramp 1.0 (rootsuz fu ll olabilen) büyük oranda türkçe oldu. Fakat eski-yeni karışık, yeni sürüm özellikli türkçe rootsuz çalışan bir şey yaparsan dünyada ilk yapmış olursun nasıl olacak ben de merak ettim.
Sen yukarıdaki linkten indir bak poweramp 1.0 sürüme, yeni sürümde olmayanları tespit et. "eski-yeni sürüm karşılaştırır bişeyler yaparım" demişsin yapabilirsen ben ve herkes memnun olur.
Türkçeye çevrildi ilgilendiğin için teşekkürler.Ona gücüm yetmez. Zira uygulama yazma ve geliştirme konusunda şu anda yeterli değilim.
ben, "eski-yeni sürüm karşılaştırır bişeyler yaparım herhalde" derken çeviriyi kastettim.
bilgisayar im yok da onun için yapamam sana yada baska birisine zahmet yapabilir misiniz yada bunun gibi bi launcherdil dosyası yok hepsi resimlerden ibaret basitçe yapılmış bir uygulama
paintle bile modifiye edilebilir
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kulak misafiri oldum kusura bakmayın ama arkadaşın istediği lanucher tipi resimdeki gibi mi?müsait olduğum da bakabilirim ama bu sıralar çok zor gerçi hiç bir özelliğide yok nesini beğendin anlamadımbunu yapacağına sanal sistem olayına baksan gerçek xp çalıştırabilirsin ama tel biraz sağlam olmalı
daha kötü bi sey saglam degil linki verebilir misin bide bunu denesekKulak misafiri oldum kusura bakmayın ama arkadaşın istediği lanucher tipi resimdeki gibi mi?
bosver degmez vazgeçtim yinede sagolmüsait olduğum da bakabilirim ama bu sıralar çok zor gerçi hiç bir özelliğide yok nesini beğendin anlamadımbunu yapacağına sanal sistem olayına baksan gerçek xp çalıştırabilirsin ama tel biraz sağlam olmalı

örneğin: C:\Users\UserName\apktool\framework içerindeki 1.apk dosyası bile bazen decompile hatasına neden olabiliyor.