Çok ama çok teşekkürler parayla arasaydım böyle isabetli bir program bulamazdım ben bu konu ile ne kadar hayır duası aldımsa bir o kadarınıda sen benim hayır duamı aldın bilesinTürkçeleştirilen bir uygulamanın yeri sürümü çıktığında, acaba hangi satır değişti, dil dosyasına eklenen yeni bir satır varmı şeklindeki sorulara ben, bilgisayardan kontrol ederken geneldeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını kullanıyorum.
örnek vermek gerekirse, eski sürüme ait strings.xml dosyası başına eski ismi verdiğin zaman
eskistrings.xml olur.
bu dosya üzerinde sağ tıklayıp açılan pencereden WinMerge uygulamasını seçiyorum.
ondan sonra WinMerge programı direk açılıyor. böylece ilk dosya sol sekmeye eklendikten sonra sizin yapacağınız tek şey apk dosyasını ayıklayıp, onun içindeki yeni strings dosyasını sağ sekmeye ekleyip WinMerge uygulamasını açmaktır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu şekilde açtıktan sonra programın en altında arada kaç fark olduğunu görebilirsiniz.
Çünkü WinMerge, dosyalar arasındaki farkları görebilmek için kullanabileceğiniz açık kaynak kodlu, türkçe dil destekli en güzel ücretsiz uygulamalardan birisidir.
Ama, ApkEditor 1.90 sürümünde sözlük ekleme seçeneği de mevcuttur. ve son derece hızlı çalışıyor. yaptığınız her çevirideki kelimeleri sözlüğü eklediğinizde bir sonraki uygulama güncellenmesinde "Sözlüğü Kullan/Use Dictionnary" seçeneği orjinal ingilizce kelimelerin yerine yaptığınız tüm türkçe kelimeleri ekleyecek ve sadece sizin yapacağınız boş satırı, yani çevirisi yapılmayan yeri bulup orayı türkçeleştirmektir.
Belki yararı olur diye yazdım. Zira, ben Apk türkçeleştirmeyi burda, Maxicep sayesinde çözdüm. benim de bir yararım olursa ne mutlu bana.
Çok ama çok teşekkürler parayla arasaydım böyle isabetli bir program bulamazdım ben bu konu ile ne kadar hayır duası aldımsa bir o kadarınıda sen benim hayır duamı aldın bilesin
Dosyaları burada paylaşırsan bizlerde deneriz...Benim sistem dosyalarında yaşadığım sıkıntı çözüldü. Kullanıcı klasoründeki apktool klasörune htc framework-res.apk ve htc.resource.apk koydum. Cmd komut ekranında aapt.exe vasıtasıyla iki apkyi da yeniden kurdum. Apktool framework klasorune 1ve 2 diye kuruldu. Yalnız htc.framework-res.apk 10 mb olmasına ragmen 8 mb düştü. Bundan sonra 11 ile toplayıp 12 ile hatasız bir şekilde tekrar topladım. Telefonda da çalışıyor.
Multitools klasörü içindeki framework dosyasına da yeni oluşan 1 nolu apkyi attım. Multitools scripti açınca otomatik apktool klasorune geçiş yapıyor.
htc frameworkDosyaları burada paylaşırsan bizlerde deneriz...
Teşekkürler...htc framework
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
öyle yapıyorum aynı romdan aldım zaten de anlayamadım neden hata veriyor.sistem dosyası olduğu için romun kendi framesini kullanacaksın şuanki hata kaynak yetersizliği uncode yani ayrıştıramıyor
kardesm bluestacks root inmiyo rica etsem linki yenlermsn
Benim şu anda kullandığım, BlueStacks 2014 HD App Player 8.8.8006 Rooted dosyasının torrent i.
Eğer torrent ile indirebiliyorsanızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirebilirsiniz. torrent ile indiremezseniz haber verin ben upload edip link yaparım.