Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

cemalben1

cemalben1

Üye
Telegram programını türkçe yapabilirmisiniz acaba?

manken42

Üye
life360 uygulamasını türkçe yapacağım ama public.xml dosyasında bir çok satırda hata veriyor. Dil çevirisini bitirdim. Toplarken public.xml dosyasına takılıyorum. Programcılar mı engelliyor bu şekilde olmasını yoksa bizim program mı toplarken hata veriyor?
@cemalben1 telegram bir çok kez türkçe yapılmasına rağmen geliştiricileri eklememekte ısrar ediyor. Ben dahil bir çok kimse uğraştı ama sonuç yok. Neti biraz araştır bulursun bir takım yerlerde

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
apk yı gönder bir bakayım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk hata png hatası o yüzden public hataları çıkıyor o png yi sil aynı isimde yerine başka png koy nasıl png olduğunu doğal olarak göremiyorsun ama isminden yola çıkarak ona benzer birşey koyabilirsin

manken42

Üye
apk yı gönder bir bakayım
Tamam ustam hallettim. Bir kaç mesaj üsteki mesajda bahsettiğiniz png hatası sebep oluyormuş. Png açılmıyordu. Başka dosyadan alıp hallettim. Şimdi program türkçe oldu.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Teşekkür ederim sayende öğrendim vallahi bu işi. Birde oyuna hile geliştirmeyi anlatsan çok iyi olur. programını kurmak istediğim de uyarı ile karşılaşıyorum 2 GB ram diyor galiba ne yapmalıyım?

chifo

Üye
Bu test-key imzasını kullandığımızda eğer apk nin yardımcı bir uygulaması varsa yardımcı uygulamayı kuramıyoruz. Örneğin dil paketi… Henüz market imzasını deneme fırsatım olmadı ama başka ***** lenmiş uygulamalarda boyle bir durum yok… buna bir cozum varmı?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim sayende öğrendim vallahi bu işi. Birde oyuna hile geliştirmeyi anlatsan çok iyi olur. programını kurmak istediğim de uyarı ile karşılaşıyorum 2 GB ram diyor galiba ne yapmalıyım?

En 2 gb ram olması gerekiyor çünkü sanal sisltem için 1 gb alıyor geri kalan 1 gb ta ancak sistem için yetiyor yoksa sistem karışabilir hatta çökebilir ram yetersizliğinden

Bu test-key imzasını kullandığımızda eğer apk nin yardımcı bir uygulaması varsa yardımcı uygulamayı kuramıyoruz. Örneğin dil paketi… Henüz market imzasını deneme fırsatım olmadı ama başka cra ck lenmiş uygulamalarda boyle bir durum yok… buna bir cozum varmı?
hem ana uygulamayı hem yardımcı uygulamayı imzala sonuç olarak ikiside aynı imzaya sahip olmuş olur denemek lazım böyle dediğin gibi bir olayla hiç karşılaşmadım banada gönder iki apk yı bende çözüm bulmayı denerim

mürteza16

mürteza16

Üye
Ben herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. :)

turko9999

turko9999

Üye
bir de programın linki olsaydı, süper olurdu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üst konuların ilk sayfasında vardı neyse bu sayfayada ekledim

• Beğen
Tepkiler: turko9999

chifo

Üye
hem ana uygulamayı hem yardımcı uygulamayı imzala sonuç olarak ikiside aynı imzaya sahip olmuş olur denemek lazım böyle dediğin gibi bir olayla hiç karşılaşmadım banada gönder iki apk yı bende çözüm bulmayı denerim

Yukarıda bahsettiğim uygulama... ai type keyboard plus 2.1.0.6 apk si ve yardimci uygulamasi turkce predictionary apk si... telefondan linki bulup yazmasi oldukca zahmetli... ayrica sizin multitool da decompile yapiyor ama toplama isleminde bircok hata veriyor. Aslinda mt v9 dan bahsetmistim... hatta sizinki ile ayni zannedip bir onceki konuda yazmistim ama sonradan ayni oldugunu dusunup duzenlemistim. Mt v9 da hem dec isleminde hem comp isleminde sorun yok. Fakat dedigim gibi herseyini halletsem bile googleplay den yardimci uygulamasini kurmaya calisinca hata veriyor... mesela go launcher in ***** li versiyonlarinda boyle bir sorun yok. Duzenlesek bile yardimci uygulama kurulumnda problem cikmiyor...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam işte anlamıyorsun iki uygulamada aynı imza olması gerekiyor sen ana uygulamayı test key ile imzalıyorsun diğer uygulamayı mağzadan yüklemeye çalışıyorsun doğal olarak iki uygulamanın imzalarıda farklı oluyor o mağazan indriğin uygulamayıda elle yüklemelisin şöyle yap derim test key ile imzalı olanı kurma mağazadan sözlüğü kur sonra rootlu cihazınsa data app kısmına gidip apk yı kopyala pc ye geçir onunda apksını testk key yap sonra cihazından orjinal apk yı sil hem ana uygulamanı hem aldığın ve test key ile imzaladığın ikici uygulamayı kur birde çok nadirde olsa imza değişimlerini takip eden uygulamalar antutu titanium aide gibi uygulamalar var bu tür uygulamalar orjinal imzaları dışında başka imzalarla çalışmazlar

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
Arkadaşım anlatımın çok güzel ama anlamadığım bir konu var apk dosyasını dediğin gibi ayıklıyorum ama values dosyasının içindeki strings dosyasını açtığımda oyundaki Türkçeye çevrilmesi gereken menü yok bunları ben bulamadım nasıl bulacağım?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
oyun farklı Birşey uygulama farklı Birşey bu konu uygulama apk ları ile ilgili oyunun dil dosyaları değişiktir Her oyunun ki farklı dir bir standardı Yoktur o yüzden apk içinde Her yere bakmalısın Belki de obb dosyasında Belki data dosyalarında Belki basit txt belgesi Belki de bilinmeyen ve kilitli bir belge bin türlü senaryo var

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş
Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
oyun farklı Birşey uygulama farklı Birşey bu konu uygulama apk ları ile ilgili oyunun dil dosyaları değişiktir Her oyunun ki farklı dir bir standardı Yoktur o yüzden apk içinde Her yere bakmalısın Belki de obb dosyasında Belki data dosyalarında Belki basit txt belgesi Belki de bilinmeyen ve kilitli bir belge bin türlü senaryo var
Anladım teşekkürler.

chifo

Üye
tamam işte anlamıyorsun iki uygulamada aynı imza olması gerekiyor sen ana uygulamayı test key ile imzalıyorsun diğer uygulamayı mağzadan yüklemeye çalışıyorsun doğal olarak iki uygulamanın imzalarıda farklı oluyor o mağazan indriğin uygulamayıda elle yüklemelisin şöyle yap derim test key ile imzalı olanı kurma mağazadan sözlüğü kur sonra rootlu cihazınsa data app kısmına gidip apk yı kopyala pc ye geçir onunda apksını testk key yap sonra cihazından orjinal apk yı sil hem ana uygulamanı hem aldığın ve test key ile imzaladığın ikici uygulamayı kur birde çok nadirde olsa imza değişimlerini takip eden uygulamalar antutu titanium aide gibi uygulamalar var bu tür uygulamalar orjinal imzaları dışında başka imzalarla çalışmazlar

Kardeşim ben anlıyorum seni... Durumun öyle olduğununda farkındayım ve zaten predictionary apk sini de bu şekilde çalıştırdım zaten. Ama farklı birşey daha söylüyorum. Başka ***** li uygulamalarda bunu nasıl aştılar demek istedim. Ama sen de bilmiyosun sanırım. Olmazsa aynen devam

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bana bilmiyorsun deyipte konuyu kapatmana kızarım bir uygulama ile diğerini bir tutuyorsun onda öyleymişte bunda neden böyleymiş senin anlamadığın nokta burası ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun sana önceki mesajlarımda uygulamayı gönder diyorum çözümünü bulayım göndermiyorsun tahminen cevap veriyorum bana bilmiyorsun diyorsun o zaman neden buraya yazıyorsun

chifo

Üye
Bana bilmiyorsun deyipte konuyu kapatmana kızarım bir uygulama ile diğerini bir tutuyorsun onda öyleymişte bunda neden böyleymiş senin anlamadığın nokta burası ben sana ne diyorum sen bana ne diyorsun sana önceki mesajlarımda uygulamayı gönder diyorum çözümünü bulayım göndermiyorsun tahminen cevap veriyorum bana bilmiyorsun diyorsun o zaman neden buraya yazıyorsun

Kardeşim ben dün telefondan yazdığımı söyledim. Sana programın ismini verdim... Yardımcı olmak istersen google a ai type 2.1.0.6 yazmak zor olmasa gerek. sen zaten belli cevaplar vermişsin. ben senin verdiğin cevaba istinaden demekki sende bir çözüm yolu bilmiyorsun demek istedim. bunun altından sen bu işten anlamıyosun manası çıkartmışsın. başka uygulama ile kıyasladığımı söylemişsin. benim söylediğim kıyaslama değil başka bir uygulamadan örnek vermektir. sen bahsettiğim şekilde bir çözüm yolu buluruz yardımcı olurum diyorsan ve türkçe predictionary... yardımcı uygulamanın linki şuan bir işe yaramıyor. çünkü yapmak istediğim şey yardımcı uygulamanın google play den yüklenebilmesi... benim söylediklerimin altından başka anlamlar çıkarmana gerek yok. ben bana yardım etmek isteyen insanı geri çevirmem konuyuda kapatmam. sizin verdiğiniz tool ile decom yapabildiğimi ama apk yı toplayamadığıda söylemiştim. decomp yaptıktan sonra hiçbir değişiklik yapmadan compile yapsam bile hata veriyor. ama forum.xda de aracını buldum... sorunsuz çalışıyor.

hatta türkçe çeviri bitmedi ama son halini de göndereyim...

Son düzenleme:
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sizin verdiğiniz tool ile decom yapabildiğimi ama apk yı toplayamadığıda söylemiştim. decomp yaptıktan sonra hiçbir değişiklik yapmadan compile yapsam bile hata veriyor. ama forum.xda de aracını buldum... sorunsuz çalışıyor.

hatta türkçe çeviri bitmedi ama son halini de göndereyim...
demişsin. Az önce bu konuda paylaşılı olan multioolsv9 ile xda daki değil senin verdiğin iki apk yıda sorunsuz ayıkladım ve topladım ve tekrar ayıkladım ve senin verdiğin dil dosyasını da ekledim ve gene topladım sorun göremedim sorun benim paylaştığım multitools ta değil emin olabilirsin bir şey söylerken bir şey iddia ederken iki kere düşünmelisin xda da paylaşılan multitools benim paylaştığım multitools taban alınarak Quandrostr arkadaşım tarafından modifiye edilmiş ve üstüne bir kaç özellik eklenmiş olandır yanlış anlama multitools kusursuzdur demiyorum elbetteki eksikliklerden kaynaklan hataları olabilir o yüzden toz kodurmamak gibi bir niyetim yok ama bende olan hata onda da var bende olmayan hata onda da yok onda var ben yok gibi birşey olamaz

Daha önce yazdığım mesajları sen her defasında anlamasan da gene yazıcam sen orjinal imza ile imzalanmış bir uygulamayı alıyorsun ve kendin düzenleyip modifiye ediyorsun ve test key ile imzalıyorsun yani orjinal imzayı değiştiriyorsun o yüzden bu test key imzası ile mağazadan aynı uygulamayı üstüne güncellemeyemezsin ve bu senin örnekte olduğu gibi imza kontrolü yüzünden mağazadan ek uygulamalar yükletemezsin bu google playin bir denetimidir. Sorunun bu ama çözümü yok.

Üst Alt