Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şuan ki son sürümün içindeki türkçe dil dosyasını senin ilk sürüme gömdüm yarı yarıya türkçe oldu idare et :)

uygulamayı kur look feel içinde englhis var oraya tık koy sonra kaldır türkçe dil dosyası devreye girer

Ekli dosyalar

33333eee

33333eee

Üye
Pratik zekalı, becerikli insanlar hep taktir edilir sende onlardansın. Teşekkürler
Poweramp v2.0.9 build 555 sürümü yeni çıktı. onu dün akşam yükledim. uygulama orjinal türkçe dil desteği ile birlikte geliyor. forumda arattır eğer yoksa haber verirsin paylaşırız.
Root olmadığı için powerampin ilk sürümünü türkçe istedim. Poweramp unlockerli olanlar rootsuz telefonlarda sertifika hatası veriyor.Satınalmak haricinde Dünyada örneği yok rootsuz telefonlarda poweramp unlocker çalışsın.

Son düzenleme:
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Pratik zekalı, becerikli insanlar hep taktir edilir sende onlardansın. Teşekkürler
Root olmadığı için powerampin ilk sürümünü türkçe istedim. Poweramp unlockerli olanlar rootsuz telefonlarda sertifika hatası veriyor.Satınalmak haricinde Dünyada örneği yok rootsuz telefonlarda poweramp unlocker çalışsın.

son sürümü root istiyor haklısın. eski sürümünden kastın yukarda verdiğin linkteki sürüm ise akşam indirip kolları sıvayabilirim. diğer arkadaşlar senin verdiğin sürümü türkçeleştirme işlemine başlamamışlarsa eğer.

gerçi eski sürüm ama olsun. eski-yeni sürüm karşılaştırır bişeyler yaparım herhalde. :D
mesajımı oku, sonra haber ver ok mı.

33333eee

33333eee

Üye
Eski sürüm full poweramp 1.0 (rootsuz full olabilen) büyük oranda türkçe oldu. Fakat eski-yeni karışık, yeni sürüm özellikli türkçe rootsuz çalışan bir şey yaparsan dünyada ilk yapmış olursun nasıl olacak ben de merak ettim.
Sen yukarıdaki linkten indir bak poweramp 1.0 sürüme, yeni sürümde olmayanları tespit et. "eski-yeni sürüm karşılaştırır bişeyler yaparım" demişsin yapabilirsen ben ve herkes memnun olur.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Eski sürüm fu ll poweramp 1.0 (rootsuz fu ll olabilen) büyük oranda türkçe oldu. Fakat eski-yeni karışık, yeni sürüm özellikli türkçe rootsuz çalışan bir şey yaparsan dünyada ilk yapmış olursun nasıl olacak ben de merak ettim.
Sen yukarıdaki linkten indir bak poweramp 1.0 sürüme, yeni sürümde olmayanları tespit et. "eski-yeni sürüm karşılaştırır bişeyler yaparım" demişsin yapabilirsen ben ve herkes memnun olur.

Ona gücüm yetmez. Zira uygulama yazma ve geliştirme konusunda şu anda yeterli değilim.
ben, "eski-yeni sürüm karşılaştırır bişeyler yaparım herhalde" derken çeviriyi kastettim.

33333eee

33333eee

Üye
Ona gücüm yetmez. Zira uygulama yazma ve geliştirme konusunda şu anda yeterli değilim.
ben, "eski-yeni sürüm karşılaştırır bişeyler yaparım herhalde" derken çeviriyi kastettim.
Türkçeye çevrildi ilgilendiğin için teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konuyu güncelleme zamanı gelmiş en kısa zamanda hatalar hakkında yeni bilgiler eklenecektir

maldanmehmet

Üye
biriniz bu bilgisayar gibi launcher i turkcelestirip kisayol ekleme gibi ozellikler katabilir mi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dil dosyası yok hepsi resimlerden ibaret basitçe yapılmış bir uygulama

paintle bile modifiye edilebilir

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

maldanmehmet

Üye
dil dosyası yok hepsi resimlerden ibaret basitçe yapılmış bir uygulama

paintle bile modifiye edilebilir

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilgisayar im yok da onun için yapamam sana yada baska birisine zahmet yapabilir misiniz yada bunun gibi bi launcher

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
müsait olduğum da bakabilirim ama bu sıralar çok zor gerçi hiç bir özelliğide yok nesini beğendin anlamadım :) bunu yapacağına sanal sistem olayına baksan gerçek xp çalıştırabilirsin ama tel biraz sağlam olmalı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
müsait olduğum da bakabilirim ama bu sıralar çok zor gerçi hiç bir özelliğide yok nesini beğendin anlamadım :) bunu yapacağına sanal sistem olayına baksan gerçek xp çalıştırabilirsin ama tel biraz sağlam olmalı

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Kulak misafiri oldum kusura bakmayın ama arkadaşın istediği lanucher tipi resimdeki gibi mi?

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

maldanmehmet

Üye
Kulak misafiri oldum kusura bakmayın ama arkadaşın istediği lanucher tipi resimdeki gibi mi?
daha kötü bi sey saglam degil linki verebilir misin bide bunu denesek
bosver degmez vazgeçtim yinede sagol

chifo

Üye
Bazı hatalar apktool.jar dan kaynaklandığı için güncelleme yapınca çözülüyor. Ama ben şu iki durumu bir türlü anlamadım. Apk sorunsuz decompile olsa dil çevirisini yapsam bile apk yı topladığımda dil yine orjinal dilde kalıyor... resource.arsc birşekilde orjinali aynı şekle getiriyor. Ilki bu... bir diğeri png hatasindan bahsetmissiniz.... benimde karsilastigim bir png hatasi var. Resimadi.n.9.png yani .9.png olan dosyalarda cikartirken hata aliyorum. Yabanci bir sitede anlatmislar hem cok karisik hemde birsey anlamadim. Yardimci olursaniz sevinirim. Bahsettigim hata ile ai type klavyede karsilasti. Telefonda yuklu apk translate ile ceviri yapiyorum ama sanirim imza sorunu var. Ceviriden sonra apk yi yukleyemiyoru.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk cümleni anlamadım yani "Bazı hatalar apktool.jar dan kaynaklandığı için güncelleme yapınca çözülüyor." cümleni hangi hatalar ne güncellemesi

apk yı türkçeye çevirip topladığında türkçe olmuyor demişsin bu işte bir ilginçlik var bu bahsettiğin olay benim paylaştığım multitools ile mi oluyor. bu duruma düşmen için şöyle bir tahmin ettiğimde iki durumda düşebilirsin birincisi dil klasörün values-tr değil yani çevirin bu klasörde değil başka bir klasöre atmış olabilirsin veya çok dilli bir klasörde tr klasörü var ama sen valueste çeviri yapmış olabilirsin eğer sistem dilin türkçe ise otomatik olarak values-tr aktif olur buda senin çevirin devre dışı kalır demektir ikinci tahminim de 3 parti uygulamalara sistem uygulaması muamelesi yapıyorsundur 10 ile topladıktan sonra orjinal dosyalar kopyalansın mı sorusuna evet diyorsundur başka da bir imkan yok kısacası çeviri dosyanı doğru yere attığından ve en en en önemlisi benim multitoolsu kullandığından emin ol :)

png hatası karşılan bir sorundur png hatasından sonra gelen sorunlar public mi ? bu hata vereb png yi direk açabiliyor musun? açılmıyorsa tek sorun png açılıyorsa sorunn png değildir ve arkasından gelen hatalar public değildir.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ai.type uygulamasında style hatası var bu hatayı konuya uzun zamandır eklemek istiyordum ama nasip olmadı bu uygulamada da style hataları var ve bu style hatasının sebebi parent eksikliği eğer 2.2.0.2 plus sürümünü çevirmek istiyorsan şimdilik bu dosyaları kullan apk sorunsuz toplanacaktır konuyada en kısa zamanda bu hatanın çözümünü ekleyeceğim

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: chifo

chifo

Üye
Kardeşim teşekkürler... bazı hatalar derken decompile yada compile hatalarından bahsediyorum. apktool.jar da yada diğer eklentilerin güncellemelerinde sorun yok ise eksik yapılan birşey vardır zaten :) örneğin: C:\Users\UserName\apktool\framework içerindeki 1.apk dosyası bile bazen decompile hatasına neden olabiliyor.

Neyse son olarak ai type keyboard son sürüm olan 2.1.0.6 ile ilgili problemlerden kurtuldum. Sizin multitool baya işe yaradı... İmza ile ilgili sıkıntı telefonu fabrika ayarlarına getirince çözüldü. Apk toplama işleminden sonra aynı isim ve imza hatası veriyordu yada yüklenemiyordu. Şimdi bütün problemler ortadan kalktı Lucky Patcher ile yamasıda yapıldı... %50 Türkçe çeviri tamamlandı. values/string.xml ile values-tr/string.xml yi birleştirdim...

Son düzenleme:

Üst Alt