Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
se olan yeterli tamam akşam bakarım

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Kardeş orda yazanları indirdim kurdum ama değişen bir şey yok.Java SE Development Kit 7 Uptade 51 ve jre-7u51 ikisinide kurdum acaba sadece birini mi kurmalıydım.

Ben bu sorunu şu şekilde hallettim. Kendi adıma yazıyorum tabi, çeviriyi pc den yapmak isteyenlerin belki işine yarar diye yazıyorum.

Öncelikle kendi bilgisayarımda bulunan tüm javaları kaldırdım. böylece pc de javadan eser kalmadı. ondan sonra ccleaner ile geçmişi ve kayıt girdilerini silip pc yeniden başlattıktan sonra birinci sayfa verilen linkten "Java SE Development Kit 7u40" ve Notepad++ kurdum. .net frameworks 3.5 ayrıca yüzlü olması lazım ama, sistem Windows 7 olduğu için zaten yüklüydü ve ben o bölümü ellemedim.

Diğer açıklamaları da sırayla uyguladıktan sonra multitool çalıştı, şu anda benim pc de de sorun yok.

loveiscry

Üye
Ben bu sorunu şu şekilde hallettim. Kendi adıma yazıyorum tabi, çeviriyi pc den yapmak isteyenlerin belki işine yarar diye yazıyorum.

Öncelikle kendi bilgisayarımda bulunan tüm javaları kaldırdım. böylece pc de javadan eser kalmadı. ondan sonra ccleaner ile geçmişi ve kayıt girdilerini silip pc yeniden başlattıktan sonra birinci sayfa verilen linkten "Java SE Development Kit 7u40" ve Notepad++ kurdum. .net frameworks 3.5 ayrıca yüzlü olması lazım ama, sistem Windows 7 olduğu için zaten yüklüydü ve ben o bölümü ellemedim.

Diğer açıklamaları da sırayla uyguladıktan sonra multitool çalıştı, şu anda benim pc de de sorun yok.

Arkadaşım bu dediklerini yaptım .Bütün Javaları kaldırdım.Klasörlerini tek tek sildim tekrardan yükledim sorun yine aynı.Ama ccleaner ile temizlik yapmamıştım.Birde o şekilde yapayım bakalım.Birde yukarda arkadaşın biri 51 sürümü hata veriyor 45 sürümünü yükle demiş.Onuda uygulayayım .Bakalım sorun çözülecekmi.

loveiscry

Üye
Arkadaşlar söylenilenlerin hepsini yaptım.Tek tek tüm sürümleri denedim.40, 45, 51 hiçbiri sorunu çözmedi.Neyse Levent arkadaş sen müsait olunca bir bakıver teamviewer ile sana zahmet.Ben anlamadım bir türlü sorunu.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok bakarım

loveiscry

Üye
Levent kardeş Ben Nedim.Format attım sorun düzeldi.Geç oldu apk ile deneme yapmadım ama javayı tanıyıp programı direk açtı.(Jre 7u51 sürümü)Apk çalışmaları sonra artık.Tekrardan teşekkürler yardımın için.Sorun olursa yazarım yine sana.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke::oke::oke:

kikiri

kikiri

Üye
25 40 45 bunları denedim yine olmadı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senin sorunun Java değil ki system Apksı düzenlemek istiyorsun hangi android sürüm o bu sorun kalmayacak değiştirilebilir kaynakları ekledim bu özellik artık olacak bu de

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama ve anlatım güncellendi v8

kikiri

kikiri

Üye
son verdiğin multitoolapk denedim ama sonuç aynı...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şanslısın 2 dk olmadı v8i paylaştım indir rom sürümün kaç ise 23 ile seçim yap ve tekrar ayıklama ve toplama yap

kikiri

kikiri

Üye
Rom sürümü 4.2.2 23 ile değiştirdim ama yine sonuç aynı, değişen bir şey yok

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin adında levent :) teamviewer ile bakmamı ister misin veya o systemui dosyasını bana gönder

manken42

Üye
V8 versiyonunda apk ayıklama yaparken bu hatayı veriyor. Her apk da yapmıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eğer bu sistem apksı ise v8 e eklediğim yeni özellik sayesinde 23 ile kaynağı değiştirip multitoolsu kapatmadan ayıklama denemeleri yapabilirsin bu 5 kaynakta yetersiz gelirse ve en başta dediğim gibi bu bir sistem apk sı ise rom içinden framework-res.apkayı alıp 1.apk olarak adlandırıp masa üstünde kullanıcı klasörü içinde apktool içinde framework klasörü içinde yapıştırıp 9 ile ayıklam denemesi yapabilirsin burda öenmli olan multi toolsu kapatmadan yapman çünkü v8 de eklediğim özellik sayesinde mutlitools her açılışta otomatik 4.4.2 kaynağı otomatik atıyor bu ayıklanamama hatasının tek nedenini kaynak yetersizliği olması kayıtlardan bakabilir kaynak bulanamadı hatasını görebilirsin

manken42

Üye
Ayıklama yaptığım tüm apklar sistem apksı. 27 taneden sadece 4 tanesinde yukarıdaki hatayı verdi. Diğerlerinde böyle bir şey yok.
Üstelik v7 de rahat ayikladiklarim. V7 de ayıklamada bu hatayı vermiyordu

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

Üst Alt