Kardeş orda yazanları indirdim kurdum ama değişen bir şey yok.Java SE Development Kit 7 Uptade 51 ve jre-7u51 ikisinide kurdum acaba sadece birini mi kurmalıydım.
Tamam kardeş teşekkür ederim akşama görüşmek dileği ile....se olan yeterli tamam akşam bakarım
Ben bu sorunu şu şekilde hallettim. Kendi adıma yazıyorum tabi, çeviriyi pc den yapmak isteyenlerin belki işine yarar diye yazıyorum.
Öncelikle kendi bilgisayarımda bulunan tüm javaları kaldırdım. böylece pc de javadan eser kalmadı. ondan sonra ccleaner ile geçmişi ve kayıt girdilerini silip pc yeniden başlattıktan sonra birinci sayfa verilen linkten "Java SE Development Kit 7u40" ve Notepad++ kurdum. .net frameworks 3.5 ayrıca yüzlü olması lazım ama, sistem Windows 7 olduğu için zaten yüklüydü ve ben o bölümü ellemedim.
Diğer açıklamaları da sırayla uyguladıktan sonra multitool çalıştı, şu anda benim pc de de sorun yok.
Ben de java eksik hatası verdi. O yüzden 45 versiyonunu kurdum51 de sıkıntı mi var ilginç
Levent kardeş Ben Nedim.Format attım sorun düzeldi.Geç oldu apk ile deneme yapmadım ama javayı tanıyıp programı direk açtı.(Jre 7u51 sürümü)Apk çalışmaları sonra artık.Tekrardan teşekkürler yardımın için.Sorun olursa yazarım yine sana.ok bakarım
Elbette pm den gönderiyorum...senin adında leventteamviewer ile bakmamı ister misin veya o systemui dosyasını bana gönder