1.apk yi sil tekrar ayıklama yap
olabilir sıkıntı yok.teamviewer ile bakmamı ister misin ?
Telefondaki apk editör ile aradığınız kelime illa classes.dex içinde olmayabilir, mesela (cep apkeditör için söylüyorum) layout klasöründe veya diğer xml.uzantılı dosyaların tamamına bakabilirsiniz.ben telefondaki apk editör ile classes.dex i açtım her şey yok mesela classes.dex içinde apk editör(telefondaki) ile Accept-Encoding Diye Arattığımda çıkmıyor ama hex ile aradığımda buluyor hex editör ile Accept-Encoding yerime Host Yazdım kalan yerleride hexden 00 yaptım uygulama yüklenirken hata verdi peki ben bu dexi ayıklasam telefondaki apk editörün bulamadığı yerleri görebilirmiyim
dexi ayıklayıp düzenleme yapmak daha sağlıklı ve en önemli neyi nasıl yapacağını bilmek 00 yerine 20 yapmalısın örnek 6 harfilik bir kelime yerine 3 harflik kelime yaparsan ve geri kalanları 00 yapmak hataya neden olacaktır o yüzden geri kalan üç taneyi space aralık tuşuyla buda 20 demek ile doldurmak hex in dezavantajı bu 6 harf ise 6 ne aşağı düşürebilirsin ne yukarı yükesltebilirsin o yüzden dedim ayıklama yaparsan istediğin gibi düzenlersin diye ve amacın dil düzenlemek ise önce arsc yi ayıklayıp xmle lere bakmalalısın orda yoksa dexi ayıklayıp smali lere bakmalısın amacın reklam ve illegal düzenleme işlemleri ise dexe bakmalısınben telefondaki apk editör ile classes.dex i açtım her şey yok mesela classes.dex içinde apk editör(telefondaki) ile Accept-Encoding Diye Arattığımda çıkmıyor ama hex ile aradığımda buluyor hex editör ile Accept-Encoding yerime Host Yazdım kalan yerleride hexden 00 yaptım uygulama yüklenirken hata verdi peki ben bu dexi ayıklasam telefondaki apk editörün bulamadığı yerleri görebilirmiyim
Widgetleri nasıl düzenleyebilirim? xml dosyası ile yazılmış, bide ben xml dosyalarını açınca kodlamayı değiştirdiğim halde saçma sapan yazılar çıkıyor normale dönmüyor hiç.rica ederim umurım olmuşuzdur gösterim sayısına göre olmuşuz gibi duruyor
Kusura bakma afk olmuştum, resmi atıyorum şimdi.Buyursaçma sapan derken bir görüntü atabilir misin ?