Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Himm tamam ben indiririm inşallah dex dosyası ile alakalı bir durum yoktur oraya girdik mi işin içinden çıkamayız

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir sürü go sms var hangisi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu uygulama pro olduğu halde reklam mı çıkıyor bende adfree reklam engelleme uygulaması var o yüzden çıkmıyor

bunu bir dener misin

Ekli dosyalar

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu uygulama pro olduğu halde reklam mı çıkıyor bende adfree reklam engelleme uygulaması var o yüzden çıkmıyor

bunu bir dener misin

Denedim ama Reklam var dostum altta kucuk reklam cikiyor bide uygulamadan cikatken tam ekran reklam cikiyor arada

Pro yaziyor ama tam sürüm reklam istemeyen satin alsin filan diyo

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hımmm tamam

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şunu bir dene bakalım olmuş mu az biraz türkçe de yaptım bu son sürüm

Ekli dosyalar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orjinal imza yemedi neyse bunu kur bakalım ama sendekini kaldır ondan sonra bunu kur bu benim tablete kuruldu test key imzası var ve bu uygulamanın türkçe paketi varmış galiba ayrı iniyor o yüzden çevirdiğim kısımlarıda geri aldım

Ekli dosyalar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
orjinal imza yemedi neyse bunu kur bakalım ama sendekini kaldır ondan sonra bunu kur bu benim tablete kuruldu test key imzası var ve bu uygulamanın türkçe paketi varmış galiba ayrı iniyor o yüzden çevirdiğim kısımlarıda geri aldım

Yuklenemedi diyor.
Launcherle baglantili olabilirmi eski surumu yuklu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende launcher falan yok direk uygulamayı kuruyorum açıyor sorun yok

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
bende launcher falan yok direk uygulamayı kuruyorum açıyor sorun yok

Marketten yuklerkende diger uygulamalarla uyumlu degil diyor sanirim launcherle ilgili.
Launcherin son surumunu yykliyim bideboyle deniyim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Launcheri guncelledim ama sms son sürümü markettende disardanda yuklemiyo

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dışardakinde hata var desen marketten yüklememesi ilginç başka bir sorun olduğu kesin bak bu sana gönderdiğim ikinci uygulamanın ekran görüntüsü reklam falan kalktı heralde ayarlar kısmında işaretlenebiliyor birde tema yükleyebiliyor bir sürü var hiç kullanmadım daha önce bende tablet var tablete göre denedim

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ok dostum eline saglik ben bu launcheri full kullaniyorum belki ondan sorun cikariyor anlamadim bende.
Sms full olunca temalari da bedava oluyormus soyledigin iyi oldu :)

Aldigim hatada söyle

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
turkce paket var diye yüklememezlik yapmasın türkçe paketide kaldır hatta go ile alakalı ne varsa kaldır öyle dene

sadikdalma

Üye
arkadaşım anlattığın yöntem ile nihayetinde yapamadığım daha doğrusu diğer formlarda yarım yamalak anlatıldığı için yapamadığım şeyi gayet güzel anlattığın için yaptım teşekkür ederim . benim elimde go locker teması var türkçe yaptım yanlız simge üzerindeki Phone yi telefon olarak değiştirmek istiyorum ama resim olarak kayıt yok xml lerin hepsinin içine baktım ama yapamadım dosyayı sana gönderiyorum bir zahmet bakıp bana acıklama yapar mısın şimdiden çok teşekkür ederim apk nin uzantısını zip yaptım yoksa kabul etmiyordu dosya paylaşma

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
phone simgesi nasıl bilmiyorum ekran görüntüsü verirsen daha iyi anlaşılır. Eğer aradığın simge bunun içinde yoksa simge başka yerden geliyor genelde laucnherler sistem resimlerini kullanır ek olarak launcherler simge (temal) destekler büyük ihtimalle değiştirmek istediğin resim sistem resmi yani bununla alakası yoktur. o zaman yapılacak şey sadece telefon simgesini değiştirmek için tek png li bir tema oluşturmak olacak eğer laucher tema destekliyorsa

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
arkadaşım anlattığın yöntem ile nihayetinde yapamadığım daha doğrusu diğer formlarda yarım yamalak anlatıldığı için yapamadığım şeyi gayet güzel anlattığın için yaptım teşekkür ederim . benim elimde go locker teması var türkçe yaptım yanlız simge üzerindeki Phone yi telefon olarak değiştirmek istiyorum ama resim olarak kayıt yok xml lerin hepsinin içine baktım ama yapamadım dosyayı sana gönderiyorum bir zahmet bakıp bana acıklama yapar mısın şimdiden çok teşekkür ederim apk nin uzantısını zip yaptım yoksa kabul etmiyordu dosya paylaşma
O simgeyi kullanan apk'yi winrar ile aç (kapatmadan) resim düzenleme proğramı ile Simge ismini düzenle ve tekrar kapatırken değişime onay ver

Üst Alt