Bunlar sistem apkları bunları ayıklamak için konudaki sistem apk ayıklaması bölümünü okumalısın kısaca özet geçersem telefonun kendi framwork-res.apk larını kullanrak parçalamalısın
şimdi bi uygulamanın data dosyasının kurulacagı yeri seçebiliyormuyuz
yani mesela x uygulaması telefon hafızasına xxx klasöre bir şeyler indiriyor bu yolu hafıza kartı olarak apk nin içinden degiştirebiliyormuyuz.
apk nin içini açtm ama hangi kod onunla iligli göremedim
hocam pek apk düzenlemeyi bilmiyrm smali nin içine girdim 3 tane klasör var
android
com
org
bu klasörlerin içindede klasörler var hangisinde bu dosyanın data dosyalarını kurma yeri
Belli bir standarti yok tüm smali ler içinde olabilir tüm amal ileri notepad ile açıp telefonda gördüğün yolu aratabilirsin daha kolay bulunur
Belli bir standarti yok tüm smali ler içinde olabilir tüm smalileri notepad ile açıp telefonda gördüğün yolu aratabilirsin daha kolay bulunur
Kardeşim herşeyi yapıyorum apk ayıklamak için 9 a bastığımda hata veriyor kayıt günlüğüne girin 28 basın diyor
28 Basıyorum kayıt günlüğüne giriyor ve kırmızı yazılar çıkıyor yani olmuyor
Yardım edermisin:?
üstat reklam kaldıracağım. Ayıkladığım uygulamanın klasörüne gidip projects/xxx.apk içinde smali klasörü yok. Diğer denediğim apk uygulamalarında da göremedim. eksik bir şeyler mi var?
Ekran görüntüleri burda
Kardeşim herşeyi yapıyorum apk ayıklamak için 9 a bastığımda hata veriyor kayıt günlüğüne girin 28 basın diyor
28 Basıyorum kayıt günlüğüne giriyor ve kırmızı yazılar çıkıyor yani olmuyor
Yardım edermisin:?
?????