şevket büyük
Üye
BlueStacks Root (v8.11) dosyası nın linkini yenileyebilirmisiniz-----------------------------------------------
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
BlueStacks Root (v8.11) dosyası nın linkini yenileyebilirmisiniz-----------------------------------------------
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
merhaba ben sistem apk türkçe yapmak için herşeyi yaptım 10 topladım,adını rom.apk yaptım system/app içine attım telefonu yeniden baslattım değişen bişey olmadı nerde yanlış yapıyorum acaba ?
BlueStacks Root (v8.11) dosyası nın linkini yenileyebilirmisiniz
Teşekürlerrom.apk ismi örnekti sen sistem apksını kendi orjinal isminde yapıp sisteme gömmelisin tabi bu apk sen yazmamışsın ama systemui veya framework olmasın çünkü bunlar telefon açıkken çalıştığı için çalışma anında değiştiremezsin bunları değiştirmek için recovery ile yükleme yapmalısın bunun için ufak bir güncelleme zipi yapmalısın
Link yenilendi
Onlar smali içinde link engelleme ile şanslı paketler otomatik kaldırıyor onu bir dene uğraşmazsın fazla
google toolkıt var ordan xml yi yüklersin o sana türkçesini verir indirirsin tabi translante çevirisi ne kadar anlaşılır ayrı bir soruntürkçeleştirme sırasında notepad++ ile otomatik çeviri yapabilirmiyiz tek tek hepsiyle uğraşmak saatlerimi alacak teşekürler..
Denemekten bir şey kaybetmeyiz teşekürler üstat...google toolkıt var ordan xml yi yüklersin o sana türkçesini verir indirirsin tabi translante çevirisi ne kadar anlaşılır ayrı bir sorun
şuan isteyin Akşama bakarım ama hatalardaki satışları bu xml den silip toplamaya çalış bakalımhocam hiç edit yapmadan bile toplarkan 'style.xml' dosyasından hata alıyorum bi baksanız size zahmet.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anlamadım ?hocam sd card dosyalarına nasıl ulaşırız?
Bi dosya indirdim bluestacks ile, pc uzerinden o dosyayi nasil alacagim yani hocam?anlamadım ?
)