Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

mefa4745

Üye
Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

mustafa12994

Üye
eline sağlık kardeş

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba ben sistem apk türkçe yapmak için herşeyi yaptım 10 topladım,adını rom.apk yaptım system/app içine attım telefonu yeniden baslattım değişen bişey olmadı nerde yanlış yapıyorum acaba ?

rom.apk ismi örnekti sen sistem apksını kendi orjinal isminde yapıp sisteme gömmelisin tabi bu apk sen yazmamışsın ama systemui veya framework olmasın çünkü bunlar telefon açıkken çalıştığı için çalışma anında değiştiremezsin bunları değiştirmek için recovery ile yükleme yapmalısın bunun için ufak bir güncelleme zipi yapmalısın

BlueStacks Root (v8.11) dosyası nın linkini yenileyebilirmisiniz

Link yenilendi

şevket büyük

Üye
rom.apk ismi örnekti sen sistem apksını kendi orjinal isminde yapıp sisteme gömmelisin tabi bu apk sen yazmamışsın ama systemui veya framework olmasın çünkü bunlar telefon açıkken çalıştığı için çalışma anında değiştiremezsin bunları değiştirmek için recovery ile yükleme yapmalısın bunun için ufak bir güncelleme zipi yapmalısın

Link yenilendi
Teşekürler

delimanyak_

delimanyak_

Üye
smart_banner reklamını nasıl 0.0dip yaparız?
yapıyorum uygulama açılmıyor.

Smart banner dediğim tam ekran açılan reklam...
kaldıramadım bir türlü

Son düzenleme:
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onlar smali içinde link engelleme ile şanslı paketler otomatik kaldırıyor onu bir dene uğraşmazsın fazla

delimanyak_

delimanyak_

Üye
Onlar smali içinde link engelleme ile şanslı paketler otomatik kaldırıyor onu bir dene uğraşmazsın fazla

Tskler ama olmadi o.
Sabah hallettim zaten.
Once reklam katmanini sifirladim.
Ardindan 3.yontemi yaptim ekstra olarak hepsi gitti.

şevket büyük

Üye
türkçeleştirme sırasında notepad++ ile otomatik çeviri yapabilirmiyiz tek tek hepsiyle uğraşmak saatlerimi alacak teşekürler..

androus

androus

Üye
slmlar dex in icindeki google ads klasorunu silsek sorun olur mu : veya google klasorun tumunu ..silsek uygulama icin sikinti olur mu acaba

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olur kodlama kombinasyonunu bozarsin uygulamanın kendi klasörlerinde ads için olan kodlar o klasöru bulamazsa hataya düşer

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
türkçeleştirme sırasında notepad++ ile otomatik çeviri yapabilirmiyiz tek tek hepsiyle uğraşmak saatlerimi alacak teşekürler..
google toolkıt var ordan xml yi yüklersin o sana türkçesini verir indirirsin tabi translante çevirisi ne kadar anlaşılır ayrı bir sorun

şevket büyük

Üye
google toolkıt var ordan xml yi yüklersin o sana türkçesini verir indirirsin tabi translante çevirisi ne kadar anlaşılır ayrı bir sorun
Denemekten bir şey kaybetmeyiz teşekürler üstat...

turan066

Üye
hocam hiç edit yapmadan bile toplarkan 'style.xml' dosyasından hata alıyorum bi baksanız size zahmet.

delimanyak_

delimanyak_

Üye
hocam sd card dosyalarına nasıl ulaşırız?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam hiç edit yapmadan bile toplarkan 'style.xml' dosyasından hata alıyorum bi baksanız size zahmet.

şuan isteyin Akşama bakarım ama hatalardaki satışları bu xml den silip toplamaya çalış bakalım

delimanyak_

delimanyak_

Üye
Bi dosya indirdim bluestacks ile, pc uzerinden o dosyayi nasil alacagim yani hocam?

Edit: hallettim. Sdcard icindeki window/ sharedfolder icine atiyoruz..

1 sorum daha olacak gerci sonra ben buluyorum cevaplari:))

Bluestacke freedom yukledim, uygulama ici satin almayla uygulama aldim, bunu rootsuz cihazima nasil yukleyebilirim satin alinmis sekilde?

Son düzenleme:

blacky35

Üye
2 Gundur launcher in menu icerigini Turkcelestirmek icin ugrasiyorum..ne denediysem olmadi...bunla yaptim oldu iyimi..helal olsun bilader emegine saglik tesekkurler..

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maxicep ve noss_bar = kalite

Üst Alt