Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) 14.03.2025

Sponsorlu Bağlantılar

baleria

Üye
Her birini demedim apk toplamada sıkıntı olmuyor telefonda hata alıyorum systemui durduruldu hatası 30 yakin denemeden sonra bu çözüm işe yaradı.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çözüm bulunduysa sorun yok o zaman çalışmalara devam

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkaplan olarak mi

baleria

Üye
Evet bildirim panelini aşağı çekince görürsün istiyorum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yukarıda backgroud var orasını düzenleyeceksin orda kod var 000000 siyah olması lazım ffffff de beyaz bu renk kodları ile kodlanmış resim için android:background="@drawable/resimadı" yapmalısın ve resmini drawble klasörlerine atmalısın hdpi ldpi mdpi xdpi xxdpi xxxdpi gibi klasörlere atmalısın ve resmin png uzantılı olmalı

• Beğen
Tepkiler: baleria

baleria

Üye
Resim çözünürlüğü ne olmalı.
@drawable/resimadı" resim isminden sonra uzantı elirtecekmiyim .PNG gibi
Teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uzanti yazmayacaksin sadece adi çözünürlük bilemiyorum oraya uygun birsey ayarlarsın deneme yaparak

• Beğen
Tepkiler: baleria

baleria

Üye
Ekran çözünürlüğü ne göre ayarlarım artık sonucu buraya atarim .
Teşekkür ler

tomm

tomm

Üye
kardeşş kolay gelsin ve teşekkürler emeğin için ama bir türlü apk ayıklayamıyorum.
input file (Çeviri\Multitool\projects/Boosters.Plus.Battery.Saver.Pro_v5.7.9.apk) was not found or was not readable.
Sistem belirtilen yolu bulamyor.
bu tarz bir sorun çıkıyor hep.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Multitoolu masaustune alipta dene çeviri kisminda ç harfi var

• Beğen
Tepkiler: nearshinigami
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yani multitoolsu klasör içinde kullanma direk kullan

tomm

tomm

Üye
eyv sağolasın kardeşim sen de olmasan hayatta bu sorunu çözemicektim ve bir de bu uygulama ile oyun çevirisi yapılabilir mi?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama yaparsın çünkü belli bir standardı var oyunsa oyundan oyuna değişir artık nasıl yazıldıysa

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Multitools 9.4 sürümünde seçili apk olarak "Seçilmedi" diye bir şey gösteriyor ve ancak ilgili klasöre o isimde bir dosya atarsam ayıklamaya geçiyor. Aksi halde apk dosyasını görmüyor. 19'a bastığım zaman da durum değişmiyor. Ayrıca "ç" harfi sebebiyle toplama konusunda sorun olduğunu düşünüyorum. Acaba sürümde bir hata mı var?

Windows XP sistem.

(Sorunu hallettim. Yazılımsal bir sıkıntı varmış. Multitools'ta problem yok.)
Teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye

Hocam, yani şu şekilde (aşağıdaki resimdeki gibi) olması daha mı iyi.
ben klasör içinde kullanıyorum. şimdiye kadar önemli bir sorun vermedi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun genelde multitools un klasörde boşluk olduğunda çıkıyor masaüstü bir nevi kullanıcı klasorudur kullanıcı adi da ad ve soyad ayri oldugunda yani arada boşluk olduğunda sıkıntı oluyor yoksa her yerde çalışır kodlamasını ben biliyorum en sorunsuz kısmı tabiki sen resimde olduğu gibi c veya d gibi ama dizinlerde olması ama sendeniyice parçalamışsın hepsini bir klasörde toplarsan daha düzenli olur ama calisma olarak bir fark olmaz

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Sorun genelde multitools un klasörde boşluk olduğunda çıkıyor masaüstü bir nevi kullanıcı klasorudur kullanıcı adi da ad ve soyad ayri oldugunda yani arada boşluk olduğunda sıkıntı oluyor yoksa her yerde çalışır kodlamasını ben biliyorum en sorunsuz kısmı tabiki sen resimde olduğu gibi c veya d gibi ama dizinlerde olması ama sendeniyice parçalamışsın hepsini bir klasörde toplarsan daha düzenli olur ama calisma olarak bir fark olmaz

Bilgi verdiğin için teşekkürler usta. aslında daha önce bu yöntemi, symbian uygulamaları türkçeleştirirken kullanıyordum.
bilgisayar ismi 8 karekterten fazla olmayacak, içinde türkçe karekter olmayacak, çevirisi yapılacak uygulama vesaire. :ehe

Allah'tan nokia vazgeçilmez olmaktan çıktıda, artık android kullanıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

turan066

Üye
merhaba ben sistem apk türkçe yapmak için herşeyi yaptım 10 topladım,adını rom.apk yaptım system/app içine attım telefonu yeniden baslattım değişen bişey olmadı nerde yanlış yapıyorum acaba ?

Üst Alt