Apk Hatası Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

umutbaba886

Üye
    Konu Sahibi
Apk Hatası Yardım
Yeni galaxy s3 mini telefon aldım telefondan google play harici apk yüklerken Paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu hatası veriyor her apk uzantılı dosyada bunu yapıyor yardım edebilirmisiniz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hepsinde yapmaz cihazınin android sürümü yetersizdir yada apk leri indirmede sorun yasiyorsundur, sonuçta markettende apk yukleniyor.

umutbaba886

Üye
    Konu Sahibi
google playdan oyun yüklediğimde hep açıyor ama internetten forumlardan apk uzantılı dosya indirdiğimde o hatayı veriyor

vaterfa

vaterfa

Üye
denediklerinin hepsini telefonun kebdi tarayicisiyla mi indirdin

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Kardeşim ayarlara gir ordan güvenliğe gir ordan cok az assagı in orda bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver olucak ona tik at

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Arkadas market dısı ındırıyor ve kuramıyor bu yüzdendir eminim

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Çözümleme degıl kardesım ayrıstırma hatası verıyor bana oku demeden sen bı oku

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Çözümleme degıl kardesım ayrıstırma hatası verıyor bana oku demeden sen bı oku

Ikiside ayni şey ;)
paket çözümleme/ayrıştırma ile "guvenlik tik'inin" ne alakası var? Onuda açıkla bari aydınlanalım.

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Kardesım ben oyle olacagını dusundum soyledım ha madem cok bılıyon anlat aydınlanalım bırde ergenler gıbı göz kırpma

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kardesım ben oyle olacagını dusundum soyledım ha madem cok bılıyon anlat aydınlanalım bırde ergenler gıbı göz kırpma

Ergen olduğumu hemen anladin tebrikler ;)
Gerekli bilgiyi verdim üstte aydinlanirsin artik ;)

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Ergen olduğun smileylerden belli :) bu arada senin anlattıgın bısey goremedım ? :) Aydınlat bizi

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Yok cok ıyı gectıde senın gecmemıs bellı her mesajta ;) yapmalar filan :D

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Göz kırpmayı senin yaptığını gösterdim bu arada yaş 19 20 yaş fazlayada gerek yok haha :D

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Bu arada neden alıntı yapıyosun anlamış değilim sanki yazdığın mesajları umursamamı istermiş gibi [emoji52]

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bu arada neden alıntı yapıyosun anlamış değilim sanki yazdığın mesajları umursamamı istermiş gibi [emoji52]

Ergenlik işte tatmin ol diye yapıyorum ergenligin vermis oldugu bir durum, bu arada niye ergenligimle dalga geciyorsun cok uzdun beni ergen olduguma pisman ettin.
Senin yuzunden butun sivilcelerimi patlattim acayip stres altindayim su anda

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
Tamam anlıyorum seni :D haha ulan akşam akşam güldürdün

Takipçi Satın Al

Üst Alt