Uygulama Apk Editör v1.90 (Telefon için)

Sponsorlu Bağlantılar

tomm

tomm

Üye
Kardeş biz bunu da denedik (cra ck yapmak gibi) ama farklı imzalara sahip olduğu için, önceki sürüm üstüne yükleme yapılamıyor
peki nasıl tam sürüm olcak ki bütün yöntemleri denedim bir işe yaramadı lucky patcher uygulaması ile lisansları da kaldırmayı çalıştırdım ama bir türlü olmadı bu nasıl tam sürüm olcak peki

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
peki nasıl tam sürüm olcak ki bütün yöntemleri denedim bir işe yaramadı lucky patcher uygulaması ile lisansları da kaldırmayı çalıştırdım ama bir türlü olmadı bu nasıl tam sürüm olcak peki
Yapımcısı çinli, ancak ona dil Dosyası gönderilebilir veya xda da konu açıp tüm kullanıcılar genrlinde yardım istenebilir diye düşünüyorum

tomm

tomm

Üye
Yapımcısı çinli, ancak ona dil Dosyası gönderilebilir veya xda da konu açıp tüm kullanıcılar genrlinde yardım istenebilir diye düşünüyorum
denemekten zarar gelmez en son çözüm ise yapımcıdan uygulamayı satın alıp burda paylaşmak bu da yapımcının sitesi

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
denemekten zarar gelmez en son çözüm ise yapımcıdan uygulamayı satın alıp burda paylaşmak bu da yapımcının sitesi
Tamam sarın alalım ama yapımcısının forum sayfasındaki kullanıcılardan başka, dünya genelinde kimsenin kullandığına pek rastlayamadım! (eğer biri/birileri kullanmış olsaydı, illaki full sürümü nete düşerdi)?

tomm

tomm

Üye
Tamam sarın alalım ama yapımcısının forum sayfasındaki kullanıcılardan başka, dünya genelinde kimsenin kullandığına pek rastlayamadım! (eğer biri/birileri kullanmış olsaydı, illaki fu ll sürümü nete düşerdi)?
doğru ama başka türlü tam sürüm olmuyor 1.70 sürümüyle yola devam etcez artık

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi

Tam sürüm olması için classes.dex dosyasını düzenlemek gerekli

Ben mesaj yazdım ama ulaşılamıyor yapımcıya.

doğru ama başka türlü tam sürüm olmuyor 1.70 sürümüyle yola devam etcez artık

Şuan için durum öyle gözülüyor ama classes.dex dosyasını açıp kapatabilen bir uygulama bulabilirsek içinde düzenleme yaparak full sürüm haline getirebiliriz üstelik tek dosya halinde ve birde orjinal imzayla geri imzalamamız gerekli bunada bir çözüm bulmamız lazım bunlar bulunursa olursa ilerleme katedilebilir

Böyle bir şey buldum classes.dex için ama çalışmadı malesef.

Ayrıca 1.70 ile 1.80 arasındaki fark çok büyük öyle 2 satır degiştirip 1.80 yapıp yayınlamamış adam içerik yapısını komple degiştirmiş

tomm

tomm

Üye
Tam sürüm olması için classes.dex dosyasını düzenlemek gerekli

Ben mesaj yazdım ama ulaşılamıyor yapımcıya.

Şuan için durum öyle gözülüyor ama classes.dex dosyasını açıp kapatabilen bir uygulama bulabilirsek içinde düzenleme yaparak fu ll sürüm haline getirebiliriz üstelik tek dosya halinde ve birde orjinal imzayla geri imzalamamız gerekli bunada bir çözüm bulmamız lazım bunlar bulunursa olursa ilerleme katedilebilir

Böyle bir şey buldum classes.dex için ama çalışmadı malesef.

Ayrıca 1.70 ile 1.80 arasındaki fark çok büyük öyle 2 satır degiştirip 1.80 yapıp yayınlamamış adam içerik yapısını komple degiştirmiş
bence imkanı yok anca satın alcaksın artık dex dosyasını düzenlemen için iyi bir kod bilgisine sahip olmalısın bence

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
bence imkanı yok anca satın alcaksın artık dex dosyasını düzenlemen için iyi bir kod bilgisine sahip olmalısın bence

Kendime yetecek kadar kod bilgim var ama bu bahs ettiğimiz olay tersine mühendistlik olarak geçer bir parçayı söküp almakla veya degiştirmekle ilgili mühim olan o parçayı bulmaktır o parca ise genelde register arkasına saklanır ilk ipucumuz denebilir bu ipucu işe yaramazsa farklı ipuçlarıda var tabi takip etmek için ama ilk adım atılamadan ikinci üçüncü adımlar atılamıyor malesef

Hasiki

Hasiki

Üye
Arkadaşlar size müjde vermek istiyorum. konuyu baştan aşağı okudum. sizin denediginiz çoğu şeyi denedim ama ne tr ye nede full sürüme geçebildim. sonunda satın almayı bile düşündüm. satın alsam bile paylaşmak işe yaramayacakti. sebebi elin oğlu uygulamanın full olması için kullanılan telin imei nosunu kullanıyor. sisteme imei nosunu kaydediyor. full sürümü sadece satin alınan tel kullanabiliyor.
ama bunun çözümünü buldum. 1.8 çalışma sistemiyle 1.7 nin çalışma sistemi aşağı yukarı aynı.Sadece 1.8 çok hızlı ve her uygulamayı açıyor. eger ben ing. kullanırım diyen varsa işte size 1.8 in full yapma yolu.
1. uygulamayı açarken önce internet bağlantınızı açın. (bu uygulama açılırken reklam alması demek. Eğer int. kapalı olursa reklam gelmiyor. )
2. uygulamayı açın ve sayfanın altında çıkan reklama tıkla.
3 .tıkladığınız anda geri tusuyla uygulamaya geri gelin.(eğer home tuşuyla geri gelmeye çalışırsanız masa üstüne döner apk editordende çıkmış olursunuz. onun için geri tuşuyla çıkın ki apk editore geri gelin.)
4 .içte bu kadar basit. ha unutmada bu yöntem uygulama açık olduğu müddetçe full oluyor. uyg. kapatılinca tekrar aynı işlemler yapmak gerekiyor.
bu kadar basit. sadece bir reklam tıklamak.
Herkese kolay gelsin.Arkadaşlar size müjde vermek istiyorum. konuyu baştan aşağı okudum. sizin denediginiz çoğu şeyi denedim ama ne tr ye nede full sürüme geçebildim. sonunda satın almayı bile düşündüm. satın alsam bile paylaşmak işe yaramayacakti. sebebi elin oğlu uygulamanın full olması için kullanılan telin imei nosunu kullanıyor. sisteme imei nosunu kaydediyor. full sürümü sadece satin alınan tel kullanabiliyor.
ama bunun çözümünü buldum. 1.8 çalışma sistemiyle 1.7 nin çalışma sistemi aşağı yukarı aynı.Sadece 1.8 çok hızlı ve her uygulamayı açıyor. eger ben ing. kullanırım diyen varsa işte size 1.8 in full yapma yolu.
1. uygulamayı açarken önce internet bağlantınızı açın. (bu uygulama açılırken reklam alması demek. Eğer int. kapalı olursa reklam gelmiyor. )
2. uygulamayı açın ve sayfanın altında çıkan reklama tıkla.
3 .tıkladığınız anda geri tusuyla uygulamaya geri gelin.(eğer home tuşuyla geri gelmeye çalışırsanız masa üstüne döner apk editordende çıkmış olursunuz. onun için geri tuşuyla çıkın ki apk editore geri gelin.)
4 .içte bu kadar basit. ha unutmada bu yöntem uygulama açık olduğu müddetçe full oluyor. uyg. kapatılinca tekrar aynı işlemler yapmak gerekiyor.
bu kadar basit. sadece bir reklam tıklamak.
Herkese kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: AKDELİKAN
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Allah razı olsun dostum bu şekilde yaparız zor değil

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Güzel bir fikir, yöntem, için sağolasın :deal:
1.70 ile açılamayan uygulamayı artık bunla açıp editleyebiliriz..:good:

Hasiki

Hasiki

Üye
Allah cumlemizden razı olsun. Güle güle kullanın. 1.7 de varmı bilmiyorum ama bunda ister dosyanın tamamını istersen sayfa sayfa otomatik çevriliyor.

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar gelişmeleri takip etmek için bu konuya arada bakabilir veya google chromenin dil çeviri özelliğini kullanarak aşağıdaki adreslerden kendinizde araştırabilirsiniz sonuç bulan olursa burada paylaşsın.

Çin Takip

Rus Takip

Geliştirici Takip

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Allah cumlemizden razı olsun. Güle güle kullanın. 1.7 de varmı bilmiyorum ama bunda ister dosyanın tamamını istersen sayfa sayfa otomatik çevriliyor.
Var arkadaşım var ama bu hızlı 1.70 de kasma yapıyordu bunda kasma yok

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Var arkadaşım var ama bu hızlı 1.70 de kasma yapıyordu bunda kasma yok
1.70 in kasma yapmasından kastınız ne ola ki¿ biliyorsunuz ki 1.70 çeşitli versiyonlarda çıktı, bunlar çift dosyalı olanlar, tek yüklemeli olan veya değişik simgeli olanlardır.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
1.70 in kasma yapmasından kastınız ne ola ki¿ biliyorsunuz ki 1.70 çeşitli versiyonlarda çıktı, bunlar çift dosyalı olanlar, tek yüklemeli olan veya değişik simgeli olanlardır.
Örnek manuel çeviri yaparken işlem yapıp geri gelirken birkaç saniye bekleme yapıyor ve bazı büyük dosyaları açarken gecikmeli acıyor veya açmıyor du çift formalı olan yüklü idi diğerleri ni bilmem

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
1.70 ile 1.80 arasındaki fark 1.80 in baştan tasarlanmasıdır 1.70 deki donma ve takılma dediğimiz olayın sebebi ise ufak buğ lar ve cracklama şeklidir ama 1.70 in orjinalinde okadar takılma olmuyor ve sayfa sayfa gidilebiliyor 1.70 de tüm dosyanın düzenlene bilmesi için ***** yapılırken hepsinin tek sayfada gösterilmesi sağlanmıştır kısacası sayfalama kaldırılarak full yapılmıştır donma sorununun esas sebebide budur.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Teşekkürler

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Örnek manuel çeviri yaparken işlem yapıp geri gelirken birkaç saniye bekleme yapıyor ve bazı büyük dosyaları açarken gecikmeli acıyor veya açmıyor du çift formalı olan yüklü idi diğerleri ni bilmem
Kasma dediğiniz olay, telefondan telefona farklılık gösterir. Bu telefonun romu ile alakalı birşeydir, kimi telefon 600ghz işlemci ile çalışırken, kimisi de 800 ila 1000 ghz işlemci ile çalışır.
Örnek1: HTC Explorer Qwerty rom kullanırken Apk editör menülerinde hızlı dolaşabiliyordum ama aynı HTC Explorer S3 Romu yükledim ve nezaman ki kullansam, dediğiniz gibi geri gitmelerde 1/2 sn bekletiyor veya dosya açması gecikmeli oluyor.
Örnek2: benim HTC Explorer 600ghz ile SD Maid Türkçeleştirmeye kalktığımda, proğram açıldı ve birsüre sonra gücü yetmeyip kapanma uyarısı verdi.
yegenimin Samsung AcePlus 1000ghz ile denediğimde Apk Editör, SD Maid'i şak diye açıverdi.
Lafın kısası; proğramın kasma sebebi telefon ve rom ile alakalı olduğunu söyleyebilirim.

Üst Alt