Uygulama Apk Editör v1.90 (Telefon için)

Sponsorlu Bağlantılar

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Kasma dediğiniz olay, telefondan telefona farklılık gösterir. Bu telefonun romu ile alakalı birşeydir, kimi telefon 600 mhz işlemci ile çalışırken, kimisi de 800 ila 1000 mhz işlemci ile çalışır.
Örneğin1: HTC Explorer Qwerty rom kullanırken Apk editör menülerinde hızlı dolaşabiliyordum ama aynı HTC Explorer S3 Romu yükledim ve nezaman ki kullansam, dediğiniz gibi geri gitmelerde 1/2 sn bekletiyor veya dosya açması gecikmeli oluyor.
Örnek2: benim HTC Explorer 600mhz ile SD Maid Türkçeleştirmeye kalktığımda, proğram açıldı ve birsüre sonra gücü yetmeyip kapanma uyarısı verdi.
yegenimin Samsung AcePlus 1000ghz ile denediğimde Apk Editör, SD Maid'i şak diye açıverdi.
Lafın kısası; Burda proğramın kasma sebebi telefon ve rom ile alakalı olduğunu söyleyebilirim.
Doğru bir noktaya değinmissin etkenlerden biride bu hemde en önemli etken ben sadece proğramın sorunlarına değinmiştim diğer noktayıda sen tamamlamışşın

Bilgi için sağol kardeş

AIS

AIS

Üye
Arkadaşlar kaç gündür bunu düşünüyorum peki Türkçe yaparken böyle bir sorun oluyor.Cevabını buldum.Sorun Türkçe yaparken olmuyor.Ben böyle yaptım.İngilizce olanını multitools ile ayıkladım.Sonra hiç birşey düzenlemeden topladım sonra testkeyle İmzaladım.Ve onu kurdum.Türkçede olan sorun şimdide oldu.Yani sorun testkeyde.İmzalamada.

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kaç gündür bunu düşünüyorum peki Türkçe yaparken böyle bir sorun oluyor.Cevabını buldum.Sorun Türkçe yaparken olmuyor.Ben böyle yaptım.İngilizce olanını multitools ile ayıkladım.Sonra hiç birşey düzenlemeden topladım sonra testkeyle İmzaladım.Ve onu kurdum.Türkçede olan sorun şimdide oldu.Yani sorun testkeyde.İmzalamada.
polam234 güzel tespit yanlız biz bunda farkındayız zaten ama imzayı olduğu gibi tekrarlatmakta aynı imzayla imzalamak konusunda tam çözümde bulabilmiş degiliz bulduğumuz çözümler ise işe yaramadı malesef

tomm

tomm

Üye
bu yöntem için hep internet gerekio apk editör ü kırma şansı yok mu??

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Rus sitesi 4PDA'da 1.80 i çevirmişler ama rusça olarak

Sanırım siteye üye olursak deneme imkanı olur

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Orada benim üyeliğinde var ama inen birşey yok indirmek için tıklayınca 404 diye hata veriyor sayfa

tomm

tomm

Üye
Rus sitesi 4PDA'da 1.80 i çevirmişler ama rusça olarak

Sanırım siteye üye olursak deneme imkanı olur

ilk koydukları 1.70 sürümü 2. si 1.80 sürümü ve ikinci virüslü sürüm ben onu başka bir siteden bulup yükledim pro olmadı sadece virüs yüklemiş oluyosun

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
türk sitelerinde zaten pek birşey yok ama rus sitelerindede yon esas olumlu sonuçlar çin sitelerinden çıkıyor yapımcısıda çin olduğundan olsa gerek başka yerde arama yapınca 10 sonuç çıkıyorsa oradaki aramalarda 1000 sonuç çıkıyor bakmadığım sayfa kalmadı bugün gene baktım bir sürü yeni eklemeler olmuş ama onları inceliyemedim aramalarınızı türkçe olarak yapmayın ingilizce veya çince olarak yazıp yapın birazdaha fazla sonuç alırsınız adresinide deneyin

tomm

tomm

Üye
1.80 in tam sürüm gibi kullanmak için reklama tıkladım ama hala dil sayfasını yarım gösterdi tam sürüm olmuyo

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Oluyor

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar tam okumadan hemen olmuyor deneyelim

boyabatlı

boyabatlı

Üye
İnternet olacak ve tıklayınca tarayıcı seçimi yapmadan geri tuşuna basınca Oluyor

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Çıkış yapmadan devam edeceksin her yeniden giriş yapılınca tekrar yapacaksın

• Beğen
Tepkiler: tomm
Εthnic

Εthnic

Üye
kusura bakmayın konunun tamamını okuyamadım. Sorun apk editor v1.80'in c.r.acklenmesi mi? türkçeleştirmek mi? yoksa her ikisimi?

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Sorun imza , imza değişince çalışmaz oluyor

Εthnic

Εthnic

Üye
ben 1.80 çıktığından beri 1.70 gibi full kullanıyorum. Bu konuyu görünce şaşırdım doğrusu. Türkçesini de yükledim sorun yok..

1.80 türkçe burdaki apk bende çalışyor.

1.70 deki gibi ceviriyi tek sayfadan (2. sayfa) yapabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Εthnic

Εthnic

Üye
Çeviriyi tek sayfadan yapıyorsunuz yazınca siz trial olarak algiladınız galiba o yüzden cevap vermediniz. tek sayfadan kastım tüm string'i v1.70 de olduğu gibi tek sayfada gösteriyor. Yani bir uygulamanin tamamini çevirebiliyorsunuz. Sorun sizin imza olayını yanlış yorumlamanız.

tomm

tomm

Üye
ben 1.80 çıktığından beri 1.70 gibi fu ll kullanıyorum. Bu konuyu görünce şaşırdım doğrusu. Türkçesini de yükledim sorun yok..

1.80 türkçe burdaki apk bende çalışyor.

1.70 deki gibi ceviriyi tek sayfadan (2. sayfa) yapabiliyorsunuz.

dostum türkçesi sen de varsa ve tam sürümse yüklesene siteye de bütün herkes yararlansın

Üst Alt