Uygulama Apk Editör v1.90 (Telefon için)

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
senin verdiğin linkteki dosyada tek apk var o mu 1.80? bu da 1.70 gibi çift dosya değil mi?

tomm

tomm

Üye
bu arada yeni bişey buldum apknin içindeki rsa uzantısı sertifika uzantısıdır bunu düzenleyebilirseniz tam sürüm de yapabilirsinizbir de isterseniz bunu deneyin

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
bu arada yeni bişey buldum apknin içindeki rsa uzantısı sertifika uzantısıdır bunu düzenleyebilirseniz tam sürüm de yapabilirsinizbir de isterseniz bunu deneyin
Bu .rsa uzantısını FileView ile açabiliyoruz anladım verdiğiniz linkteki 1.80 ful mü?

Aynen cepte çeviri yapabilecek bi proğram üzerinde çalışıyorum ama bu düz metin gibi çalışma yaptırıyoe, bakalım olacakmı??

Son düzenleme:
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Full değil Türkçe

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Tamam, bende başka çeşitlerde araştırıyorum, şimdilik yukarıdakini deneyeceğim

tomm

tomm

Üye
Kardeşş şu FileView i siteye yüklesene nette yok bu arada full sürümü yok belki sertifika dosyasıyla oynarsak full yapabiliriz

SHS

SHS

Üye
aynen bu tam sürüm değil, nette de yok tam sürümü

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Akdelikan daha önce bende bu text editör denen şeyi incelemiştim ama apk editör kadar kolay bir imkan sunmuyor şuan piyasada apk editörden iyisi yok sanırım

tomm

tomm

Üye
Akdelikan daha önce bende bu text editör denen şeyi incelemiştim ama apk editör kadar kolay bir imkan sunmuyor şuan piyasada apk editörden iyisi yok sanırım
Sen nie full yüklemedin ki ?

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
classes.dex dosyasını açıp kapatabilen birşey bulursak ful yaparız zaten kodlarla oynuyarak rom tools pc diye birşey buldum oda çalışmadı zaten yeni yöntemler gerek yeni proğramlar bulunmalı

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe

tomm

tomm

Üye
classes.dex dosyasını açıp kapatabilen birşey bulursak ful yaparız zaten kodlarla oynuyarak

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe

bu pc için android için olan sürümü var onun için dedim ben

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Bu .rsa uzantısını FileView ile açabiliyoruz anladım verdiğiniz linkteki 1.80 ful mü?

Aynen cepte çeviri yapabilecek bi proğram üzerinde çalışıyorum ama bu düz metin gibi çalışma yaptırıyoe, bakalım olacakmı??

var buna eş deger apk düzenliyor ama çok kasıyor telefonu tüm apk yı tek seferde açtığından

Resmi sitesi
birde bunu yeni buldum ama internette fulüne rastlamadım rastlayan olursa buraya eklesin deniyelim

Bunlarda diğer bulduklarım

Birde buradakiler var

Bu apk edit 1.70 tarzında birşeydir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tomm
tomm

tomm

Üye
Dalvik-Bytecode-Editor de dex uzantılı dosyaları düzenleyebiliyorsun diğerlerini tam indiremedim çoğu ücretli zaten
NinjaMorph Pro bu uygulama ne işe yarıyor çözemedim

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Dalvik-Bytecode-Editor de dex uzantılı dosyaları düzenleyebiliyorsun diğerlerini tam indiremedim çoğu ücretli zaten
NinjaMorph Pro bu uygulama ne işe yarıyor çözemedim
Bytecode Editör Türkçeleştirdim, NinjaMorph Türkçeleştiriyorum şuan proğram ile sistem uygulamalarını değiştirebuliyorsun, Türkçeleştirme yapabiliyorsun, resim,Simge editleyebiliyorsun

• Beğen
Tepkiler: Quandrostr
tomm

tomm

Üye
Bytecode Editör Türkçeleştirdim, NinjaMorph Türkçeleştiriyorum şuan proğram ile sistem uygulamalarını değiştirebuliyorsun, Türkçeleştirme yapabiliyorsun, resim,Simge editleyebiliyorsun
Açıklaman için sağolasın kardeşim
NinjaMorph Pro bu uygulamayı isteyen var mı zaten pro sürüm isteyen varsa siteye yükleyebilirim

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Bunun full sürümünü bilen varmı ? güzele benziyor buda.

Akdelikan sen buradaki 1.0.3 olanımı türkçeleştirdin ?

Ben Android Ultimate Toolbox Pro yu biraz kurcaladım iyi gibi geldi bana

Son düzenleme:
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Bunun fu ll sürümünü bilen varmı ? güzele benziyor buda.

Akdelikan sen buradaki 1.0.3 olanımı türkçeleştirdin ?
Sürüm numarasını göremedim, o yüzden bilemicem.

Ben Android Ultimate Toolbox Pro yu biraz kurcaladım iyi gibi geldi bana

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Apka edit bir başka en azından google translate özelligi iyi işe yarıyor başka hiçbir uygulamadada bu özellige denk gelmedim bu yüzdende çeviride uğraştırıyor diğerleri

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Apka edit bir başka en azından google translate özelligi iyi işe yarıyor başka hiçbir uygulamadada bu özellige denk gelmedim bu yüzdende çeviride uğraştırıyor diğerleri
Öyle ama şuan kullandığımız apk editörün açamadığı uygulamalar olduğunfa bi kenarda dursun derim, hiçolmazda pc de yapılan (apk ayıkla/topla imzala) gibi işlemleri tek veya birçok seferde tekrarlama olanağı oluyor.

Quandrostr

Quandrostr

Üye
    Konu Sahibi
Aslında apk editorün 1.80 versiyonu daha fazla uyğulamada işe yarıyor ama daha çözümlemeyi yapamadık malesef fakat g.code editörde iyi gibi geliyor bana sen ne yaptın türkçeleştirmeyi altarnatif işini konu açıyormusun ?

Üst Alt