Bu .rsa uzantısını FileView ile açabiliyoruz anladım verdiğiniz linkteki 1.80 ful mü?bu arada yeni bişey buldum apknin içindeki rsa uzantısı sertifika uzantısıdır bunu düzenleyebilirseniz tam sürüm de yapabilirsinizbir de isterseniz bunu deneyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sen nie full yüklemedin ki ?Akdelikan daha önce bende bu text editör denen şeyi incelemiştim ama apk editör kadar kolay bir imkan sunmuyor şuan piyasada apk editörden iyisi yok sanırım
classes.dex dosyasını açıp kapatabilen birşey bulursak ful yaparız zaten kodlarla oynuyarak
FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu .rsa uzantısını FileView ile açabiliyoruz anladım verdiğiniz linkteki 1.80 ful mü?
Aynen cepte çeviri yapabilecek bi proğram üzerinde çalışıyorum ama bu düz metin gibi çalışma yaptırıyoe, bakalım olacakmı??
Bytecode Editör Türkçeleştirdim, NinjaMorph Türkçeleştiriyorum şuan proğram ile sistem uygulamalarını değiştirebuliyorsun, Türkçeleştirme yapabiliyorsun, resim,Simge editleyebiliyorsunDalvik-Bytecode-Editor de dex uzantılı dosyaları düzenleyebiliyorsun diğerlerini tam indiremedim çoğu ücretli zaten
NinjaMorph Pro bu uygulama ne işe yarıyor çözemedim
Açıklaman için sağolasın kardeşimBytecode Editör Türkçeleştirdim, NinjaMorph Türkçeleştiriyorum şuan proğram ile sistem uygulamalarını değiştirebuliyorsun, Türkçeleştirme yapabiliyorsun, resim,Simge editleyebiliyorsun
Bunun fu ll sürümünü bilen varmı ? güzele benziyor buda.
Akdelikan sen buradaki 1.0.3 olanımı türkçeleştirdin ?
Sürüm numarasını göremedim, o yüzden bilemicem.
Ben Android Ultimate Toolbox Pro yu biraz kurcaladım iyi gibi geldi bana
Öyle ama şuan kullandığımız apk editörün açamadığı uygulamalar olduğunfa bi kenarda dursun derim, hiçolmazda pc de yapılan (apk ayıkla/topla imzala) gibi işlemleri tek veya birçok seferde tekrarlama olanağı oluyor.Apka edit bir başka en azından google translate özelligi iyi işe yarıyor başka hiçbir uygulamadada bu özellige denk gelmedim bu yüzdende çeviride uğraştırıyor diğerleri