Onla hic olmuyor ayrica pc ye ayircak vaktim yok. Mobil var o da calismiyorForumda @nosbar paylaşmıştı apk türkçeleştirme diye oraya bak isine yarar

Apk Türkçeleştirme ve Düzenleme - ( Bilgisayar ve Telefon ) - MaxiCep
konudaki Multitools for Mobil Android adlı uygulamaya telefonuna kur ya da Apk Editor Pro adlı uygulamayı dene.forumda mevcut.iyi forumlar
bu şekilde yardım isteyeceğine git üslubunu düzeltSana diyorum o mobil multitolls ile olmuyor. Apk editor pro var ama birsey anlamadim bi yardim edin ya
Apk editor 1.90 kullaniyorum. Turkcelestirmek istedigim uyg basip resources acarken istisnalar bulundu yaziyor. 10 dosyanin 8 inde bu sorun var. Ne yapmam lazim bilen varmi tesekkurler buda ekran görüntüsu
Senin yerin bi baskadir abi. Bunda da yardim ettin cok tesekkur ederim. Bir sorum var. Peki oynanmamis orjinal apk sini nerden bulabilirim apk mania felan uygunmudur?Yaşadığın sorun büyük ihtimalle ındırdıgın dosyalarla alakalı yani dosyalar daha önce açılmış olduğu için hata alıyorsun.
Mesela üzerinde oynanmamış bır apk ile denersen sorun cıkmayacaktır.
Senin yerin bi baskadir abi. Bunda da yardim ettin cok tesekkur ederim. Bir sorum var. Peki oynanmamis orjinal apk sini nerden bulabilirim apk mania felan uygunmudur?
Anladim abi sagol. 3 apk denedim 2 tanesini acmadi yine. Apk editor pro var o hiç calismiyor. Ben bu isin üstüne dusucem bir yol bulucam. Saf apk lazim bana. Neyse eyv abiMesela uygulama içi satın almalı uygulamaları pro yapıyorlar yada lısans kontrolü olan, pro anahtarı gerektiren yamalı uygulamalar üzerinde oynanmıştır yani bunlarda hata verecektır.
Bu uygulamalar için Türkçe çeviri yapan arkadaşlardan istek yap.
Kendin çeviri yapacaksan mesela markette pro olan uygulamayı paylasmıslarsa bu prolar uygun olacaktır.
Anladim abi sagol. 3 apk denedim 2 tanesini acmadi yine. Apk editor pro var o hiç calismiyor. Ben bu isin üstüne dusucem bir yol bulucam. Saf apk lazim bana. Neyse eyv abi

Bi site buldum oynanmamis apk lari buldum 2 de 2 yapti sorunsuz turkcelesti. Demekki saf lazim. Eyvallah abi o arkadas daha detayli yorum yapacaktir.@noss_bar bu konularda daha bilgili online olduğunda yardımcı olabilir![]()

Bi site buldum oynanmamis apk lari buldum 2 de 2 yapti sorunsuz turkcelesti. Demekki saf lazim. Eyvallah abi o arkadas daha detayli yorum yapacaktir.![]()
Iste ben onu anlamis degilim
en iyisi 1.90 surumu. Onda karisik ugrastim bir tane kelime ceviriyim dedim kaydetmedi error verdi. En iyisi 1.90. Bu arada 4 te 4 yapti uygulama turkcelesiyor suan. Abi seni 4 kelime ile ozetliyeyim
turkcelestirdikletimi paylasicam insallah