olmaz.indirdiğimiz android (.apk) dosyasına sağ tıkla yeniden adlandır .apk yerine .jar yazsak olur mu bir deneyeyim bu bence imkansız
hangi oyunu çevirdin senben denedim oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo .DDDDçalıştıııııııııııııııııııııııııı

indirdiğimiz android (.apk) dosyasına sağ tıkla yeniden adlandır .apk yerine .jar yazsak olur mu bir deneyeyim bu bence imkansız

tamamda telefon dokunmatik değil ise java ya dönüştürmek ne işe yarar
ama yine de bende sahte iphone da var o yüzden işime yarayabilir

ben denedim oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo .DDDDçalıştıııııııııııııııııııııııııı

ben denedim oluyoooooooooooooooooooooooooooooooooo .DDDDçalıştıııııııııııııııııııııııııı
ilk bu konuyu okuduğumda güldüm ama ben ablamın telefonundaki oyunu çok çevirmek istedim hele senin bu işlemi bilgisayardan ad değiştirsek olmaz mı demene güldüm
adını değiştirmeyi demiyorum dosyanın .apk'yi düzenle-klasör arama seçenekleri-bilinen uzantıları gizle (tikini kaldır)'ıp onu .jar yapalım diyorum ayrıca fruit ninja frenzy (android dosyası (ayrıca züper bi oyun)) 'yi denedim 5233'te çalışmadı ama 5230'un en yeni firmwaresini yükledim mis gibi çalışıyor. (Yani javaya androidi kullanabiliyorummmmmm)
vaaaaaaaaaaar rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben applopedi.com dan gördümmmmmmmmmmmmmmBöyle bir program yok imkansız bişe