AnyCool V910 Hakkında....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sft_eses

Üye
    Konu Sahibi
AnyCool V910 Hakkında....
Arkadaşlar ben bu telefonu bu forumda bazı arkadaşların tavsiyeleri üzerine almayı düşünüyordum....

Eskişehir'de nerede bulabileceğim hakkında AnyCool un resmi sitesiyle iletişime geçtim ve bana AnyCool'un böyle bir modelinin olmadığını söylediler....

Şimdi benim anlamadığım nokta AnyCool'un böyle bir modeli yoksa piyasadakiler ne oluyor?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler....

Odysseus

Odysseus

Üye
V910, Anycool'un değil iPhone'un sahte bir modelidir. Kesinlikle sahte cihazlar almayınız.

sft_eses

Üye
    Konu Sahibi
V910, Anycool'un değil iPhone'un sahte bir modelidir. Kesinlikle sahte cihazlar almayınız.

Hocam öncelikle cevap için çok teşekkür ederim....

Ben heryerde 'AnyCool V910' olarak gördüğüm için öyle zannettim....

Peki hocam,bana V910 tarzında dokunmatik ekranlı önerebileceğiniz 'orjinal çin malı ürünler' varmıdır?Yani bayii ve teknik servisi bulunan....

Odysseus

Odysseus

Üye
Trident SI93 var. Dilerseniz bir inceleyin.

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
Trident SI93 güzele benziyor...

sft_eses

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam,güzel telefona benziyor,inceliyorum....

Destroyer_

Üye
Dolia M9 öneriyorum. 2 yıl garantili ve kaçak değil. İthal olarak getiriyorlar. Teknik servisi filan da var. İphone ile aynı neredeyse..

O®iGinaL™

O®iGinaL™

Üye
ben de anycool almayı düşünüyordum ama garantisi yok çabuk bozuluyor dediler ben de vazgeçtim.Doğru mu bunlar?

EMİRHAN06900

EMİRHAN06900

Üye
Yav ben ancool v900 diye bişey gördüm piyasada vifii sine kadar var görüntü kalitesi orjinle aynı bide iphone 3g den wifi ile daha hızlı nete baglanıyo bizim arkadaş aldı çokta güzel kullanıyo valla bi sorunuda yok

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
v900 ve v910 aynı telefonlar sadece bir kaç farkı var bu telefonlara göre oyun program vs. başka forumlarda tonla var wi fi java msn youtube facebook mini opera vb. hepsi bu telefonlarda var ama telefonlar anycool un fln deil çin üretimi ıphone tarzı telefonlar sağlamlık ise şüpheli ama kullananların çoğu da memnun araştırmak lazım

vedat_metin21

Üye
ARKADAŞLAR ANYCOOL V910 MODEL TELEFONU HEMENKAPİNDA.COM DAN ALDIM.VE ARIZALI ÇIKTI.. :vurTEKNİK SERVİSE GÖNDERECEKLERİNİ EĞER TAMİR OLMASSA DEĞİŞTİREBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.BENDE ARIZALI ÇIKAN TELEFONU DEĞİŞTİRMELERİNİ İSTİYORUM. AYNISI VEYA BİR BAŞKA MODELİ İLE..:megafon:
NASIL BİR YOL İZLEMEM GEREKTİĞİNİ BİLEN VARSA BENİ YÖNLENDİRİRSE ÇOK SEVİNİRİM..
O SİTENİN SONRAKİ HİZMETLERİNDEN MEMNUN KALMADIM.. :@MAİLİME TELİME CVP VERMEDİLER..ARIZA FORMU DOLDURDUĞUMDA REFARANS NOSUNA GİRDİĞİM HALDE ÜRÜN BULUNAMAMAKTADIR DİYE BİR İBARE ÇIKIYOR Kİ.. SİTEDEKİ SİPARİŞ SAYFASINDA REFERANS NOSU İLE GÖZÜKTÜĞÜ HALDE.. :bann: VE CANLI DESTEK HATTIN DA BİLE ARATIRACAĞIM DİYEN BİR GÖREVLİ VARDI..AMA ARATTIRAMADI NEDENSE.. :bilmem:
SAYGILAR BAYRAMDAN SONRA BU İŞLE UĞRAŞIP YENİ BİR TELEFONLA DEĞİŞTİRMELERİNİ İSTİYORUM.. :sopa:
HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR...:oke::bigstar: :heyo:

salozaki

Üye
ben dolia m9 aldım mükemmel bir telefon tavsiye ederim ıphone den fazlası var eksiği yok

emilgen

emilgen

Üye
arkadaşlar ben bi tane v 910 aldım geri iade etim şarjı aynı gün içinde bitiyordu ve birazda sar değeri korkuttu gözümü lütfen bunada dikkat edin...

cosbi61

Üye
Yav ben ancool v900 diye bişey gördüm piyasada vifii sine kadar var görüntü kalitesi orjinle aynı bide iphone 3g den wifi ile daha hızlı nete baglanıyo bizim arkadaş aldı çokta güzel kullanıyo valla bi sorunuda yok

arkadaşım nerde gördün nerden hangi siteden aldınız v900Ü BEN V910 ALCAM BANA YARDIMCI OLUN NERDEN HANGİ SİTEDEN BULABİLİRİM

batuhan4545

Üye
arkadaşlar bende sahte iphonelerden almayı düşünüuorum acaba ne kadar dayanır internete sorunsuz giriyor mu dokunmatiği nasıl alan arkadaşlardan yorum bekliyorum. lütfen çok kararsızım....benim için msn de çk önmli yorumlarınızı bekliyorm

incapaz

Üye
bende kapıteslim.com dan m9 aldım çok memnunum imei sorgulagımda telefonum cıkıyor oyun yuklenıyor messenger i wifi si superrrrrr iphone dan tek farkı fıyatı dıyebılırım

global55

Üye
Arkadaslar formda yazılı bir konuyu aydınlatmak için bu yazıyı yazıyorum bende bir müşteriyim kesinlikle reklam veya buna benzer bir düşünce için bu satırlarını doldurmuyorum yeni faliyete geçen benim isimtescil.com dan ögrendigim kadar ile 15.01.2010 tarihinde domain ve hosting kaydı yapılmıs olan hemenkapinda.com sitesinden 1 adet nokia 67xx marka telefon aldım ve gercekten fiyat hizmet ve kalite olarak çok yüksek derecede memun oldum bu memnuniyetim nedeni ile bir arkadasımızın yazdıgı ve eylül 2009 tarihli mesajda aynı adlı steden cihaz aldıgını ve akabinde sorun yaşadıgını kendileri ile ilgilenilmedigini belirtmiş maduriyetini dile getirmiştir.1 si aynı tarihlerde benim arastırmalarıma göre o sitenin sabibi başka birisi imiş ve o zaman yaşanan sıkınıtı şuan işini yapmaya insanlara hizmetini sunmaya çalısan insanlara bir darbedir ve bunun düzeltilmesi gereklidir.google a hemenkapinda.com yazdıgımda bu sıkıntıyı gördüügüm için bu yazıyı yazdım

--------------- Ekleme ---------------

--------------- Ekleme ---------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt