sft_eses
Üye
AnyCool V910 Hakkında....
Arkadaşlar ben bu telefonu bu forumda bazı arkadaşların tavsiyeleri üzerine almayı düşünüyordum....
Eskişehir'de nerede bulabileceğim hakkında AnyCool un resmi sitesiyle iletişime geçtim ve bana AnyCool'un böyle bir modelinin olmadığını söylediler....
Şimdi benim anlamadığım nokta AnyCool'un böyle bir modeli yoksa piyasadakiler ne oluyor?
Şimdiden cevaplar için teşekkürler....
Eskişehir'de nerede bulabileceğim hakkında AnyCool un resmi sitesiyle iletişime geçtim ve bana AnyCool'un böyle bir modelinin olmadığını söylediler....
Şimdi benim anlamadığım nokta AnyCool'un böyle bir modeli yoksa piyasadakiler ne oluyor?
Şimdiden cevaplar için teşekkürler....
TEKNİK SERVİSE GÖNDERECEKLERİNİ EĞER TAMİR OLMASSA DEĞİŞTİREBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER.BENDE ARIZALI ÇIKAN TELEFONU DEĞİŞTİRMELERİNİ İSTİYORUM. AYNISI VEYA BİR BAŞKA MODELİ İLE..
MAİLİME TELİME CVP VERMEDİLER..ARIZA FORMU DOLDURDUĞUMDA REFARANS NOSUNA GİRDİĞİM HALDE ÜRÜN BULUNAMAMAKTADIR DİYE BİR İBARE ÇIKIYOR Kİ.. SİTEDEKİ SİPARİŞ SAYFASINDA REFERANS NOSU İLE GÖZÜKTÜĞÜ HALDE..
VE CANLI DESTEK HATTIN DA BİLE ARATIRACAĞIM DİYEN BİR GÖREVLİ VARDI..AMA ARATTIRAMADI NEDENSE..