hafıza kartının hızınıda ölçmedi onu ölçse 6100-6200 arasi oluroha neo v'de nasıl o kadar yüksek :O ben 4500 göremedim daha 2.3.4 stock var bi haltta yüklü değil

her ne kadar uğraşsanda GPU dan feci şekilde kaybediyorŞimdi telefonla ilglili birkaç resim aticam yorum yaparsanız sevinirim o.clock veya kernelle bi artış olurmu olmazmı vb.
- - - Eklendi - - -
Bu Telefondan Adam olurmu
fazla olacağını sanmam 
Erman Toroğlu'muyum lan benAlican daha iyi yorumlar, susuyorum.![]()

her ne kadar uğraşsandda GPU dan feci şekilde kaybediyorfazla olacağını sanmam
Erman Toroğlu'muyum lan ben![]()

amann :d 5 bin olsa yeter olmasada olur kernelle kaça vurur islemci ayrica bu ekran kartlari icin pc gibi guncelleme varmi
amann :d 5 bin olsa yeter olmasada olur kernelle kaça vurur islemci ayrica bu ekran kartlari icin pc gibi guncelleme varmi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Hodri meydan gördüğünüz gibi ocsuzhadi onex ve+cilar hadi s3culer asıl bench kapışması şimdi başladı.
Sakami yapıyorsun adamım bende 500 mb bos boş alan varayrıca 50 tane rom kernel denedim çoktan. Buna rrağmen 17700 aldım
su an 18200 yapıyorum
- - - Eklendi - - -
Ayrıca bende 2d ve 3d perfirmansi senden daha yuksek. 3d 4600 civari 2d ise 1800
2d 3d yi bi daha oku rakamlar öyle söylemiyor. Fazlada hırs yapma makinaya patlatirsin gerek yok 
Yap yap sen 18200 yap ben 20000 i gecerim2d 3d yi bi daha oku rakamlar öyle söylemiyor. Fazlada hırs yapma makinaya patlatirsin gerek yok
![]()
oradaki sadece redpill kernel yüklü hali idi. Şu an ottoman rom kullanıyorum ve 18200 yapıyorum yani o eski bir ss. Omega yukleyince sana yeni ss koyarım.
galaxy wonder s2 ıle kapısıcak az kaldıcm10 a2 + 1.8 oc kernel + swap + build.prob la bu sonucu aldım ucak oldu telefon
![]()