Antutu Benchmark Sonuçları(Results)

Sponsorlu Bağlantılar

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
oha neo v'de nasıl o kadar yüksek :O ben 4500 göremedim daha 2.3.4 stock var bi haltta yüklü değil

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Romdu ocydi kerneldi o tarz bişeyler mi yaptın?

danger987

Üye

her ne kadar uğraşsandda GPU dan feci şekilde kaybediyor :D fazla olacağını sanmam :D

Erman Toroğlu'muyum lan ben :D:D
amann :d 5 bin olsa yeter olmasada olur kernelle kaça vurur islemci ayrica bu ekran kartlari icin pc gibi guncelleme varmi

- - - Eklendi - - -

her ne kadar uğraşsandda GPU dan feci şekilde kaybediyor :D fazla olacağını sanmam :D

Erman Toroğlu'muyum lan ben :D:D
amann :d 5 bin olsa yeter olmasada olur kernelle kaça vurur islemci ayrica bu ekran kartlari icin pc gibi guncelleme varmi

PriZm

PriZm

Üye
Olsa bile yinede fazla artış olacağını sanmam :D ayrıca ekran çözünürlüğünden kaybediyor HD standartlarında değil :D

danger987

Üye
hep bole yapiorm pc alirkende bole bilmeden aldm :-):-) asiri bi bekletim yok ztn ise baslayinca nexus 4 cikar ozmn ondan almayi dusunuorm

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi
Benimkisi nasill 994Mhzde 3088 1017Mhzde 4115 puan :) Acaba.Yavuzbey07 Bu Rekoru Gectimi Huawei U8655te :D

aleranol

aleranol

Üye

- - - Eklendi - - -

Hodri meydan gördüğünüz gibi ocsuz :) hadi onex ve+cilar hadi s3culer asıl bench kapışması şimdi başladı.

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Hodri meydan gördüğünüz gibi ocsuz :) hadi onex ve+cilar hadi s3culer asıl bench kapışması şimdi başladı.

anam o ney o.O

Peocawe

Peocawe

Üye
DesireHD

alenkolik

alenkolik

Üye

Kapışma başlasın aleranol rootsuz :ehe

aleranol

aleranol

Üye
Sakami yapıyorsun adamım bende 500 mb bos boş alan var :) ayrıca 50 tane rom kernel denedim çoktan. Buna rrağmen 17700 aldım :) su an 18200 yapıyorum

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bende 2d ve 3d perfirmansi senden daha yuksek. 3d 4600 civari 2d ise 1800

alenkolik

alenkolik

Üye
Sakami yapıyorsun adamım bende 500 mb bos boş alan var :) ayrıca 50 tane rom kernel denedim çoktan. Buna rrağmen 17700 aldım :) su an 18200 yapıyorum

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bende 2d ve 3d perfirmansi senden daha yuksek. 3d 4600 civari 2d ise 1800

Yap yap sen 18200 yap ben 20000 i gecerim :ehe 2d 3d yi bi daha oku rakamlar öyle söylemiyor. Fazlada hırs yapma makinaya patlatirsin gerek yok :ehe

ekorotti

ekorotti

Üye
galaxy s2 ocsiz wanam jb

Dostnametr

Üye
Bu herhalde Neo V için bir rekor olmalı forumda :D Varmı Neo V ile beni geçecek :D

aleranol

aleranol

Üye
Yap yap sen 18200 yap ben 20000 i gecerim :ehe 2d 3d yi bi daha oku rakamlar öyle söylemiyor. Fazlada hırs yapma makinaya patlatirsin gerek yok :ehe

Hırs yapmamı gerektiren durum yok :zzz: oradaki sadece redpill kernel yüklü hali idi. Şu an ottoman rom kullanıyorum ve 18200 yapıyorum yani o eski bir ss. Omega yukleyince sana yeni ss koyarım.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
Resimleri nasıl yüklüyoruz görünce şaşırısınız orjinal kelly bean li one x imle

Takipçi Satın Al

Üst Alt