Antivirüs Programı Yazarsak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
Antivirüs Programı Yazarsak
Tutar mı ? :ehe

Samet.25

Eset

abandonware

abandonware

Üye
tutmaz.. bir marka vede kullanıcılara bir güven vermen lazım.. devlerin oynadığı bir alanda başarı sahibi olman imkansız değil belki ama çok zor.. en iyisinide yazamazsın çünkü eski virüsleri bulup analiz etmenin yanında hergün çıkan 30,000-70,000 virüsüde tespit edip veri tabanına işlemelisin. ayrıca saat başı güncelleme vermeyide unutma

MrExpert

MrExpert

Üye
tutmaz.. bir marka vede kullanıcılara bir güven vermen lazım.. devlerin oynadığı bir alanda başarı sahibi olman imkansız değil belki ama çok zor.. en iyisinide yazamazsın çünkü eski virüsleri bulup analiz etmenin yanında hergün çıkan 30,000-70,000 virüsüde tespit edip veri tabanına işlemelisin. ayrıca saat başı güncelleme vermeyide unutma

Arkadaş için yeterince vazgeçirici oldu :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Konu gereksizlerde... Ciddiye almayın. :gul:

spy ghost

spy ghost

Üye
usta bir günde 70.000 virüs çıkarmı ya

Kerim.

Kerim.

Üye
Senin yazacagin virus programi virusludur

abandonware

abandonware

Üye

usta bir günde 70.000 virüs çıkarmı ya

avg 200,000 diyor fakat esetin üst düzey yazılım mimarlarından birine yapılan röportajda 30,000 dediğini okumuştum. bende yaklaşık bir değer seçtim : ?

- - - Eklendi - - -

Arkadaş için yeterince vazgeçirici oldu :D

gerçekler bu arkadaşım.. Eguene Kaspersky gibi 500 kişilik bir ekip toplasa yapar niye yapmasın.. imkansız diye bişi yoktur :D

asfwefdsvcsascf

asfwefdsvcsascf

Üye
    Konu Sahibi
abandonware

abandonware

Üye
gereksizleri seviyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

yavaş yavaş hacı bugün 20 yarın 2000 :pro:

sonra "mıçacaz antivirüs şirketi, eleman fazlalığından dolayı 8 milyon dolar zarar açıkladı." diye haber görürüz artık :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...