Anti-thief (telefon çalındığında Size Numarayı Bildiren Program) Inceleme; Eksileri Ve Artıları

Sponsorlu Bağlantılar

isok

Üye
    Konu Sahibi
Anti-thief (telefon çalındığında Size Numarayı Bildiren Program) Inceleme; Eksileri Ve Artıları
merhaba maxicep sakinleri bu ayki hadi inceleyim dediğim program: bazılarının bilmediği ve adını yeni duyduğu piyasada telefoncuların 15.00 YTL ye yüklediği "<span style="color:#CC0000">Anti-Thief</span>" hırsızın telefona taktığı numarayı size bildiren program...

Anti-Thief nasıl bişeydir? telefonumda nasıl görünecek diye merak edenler için

programın çalışma prensibi basit programa önceden kaydettiğiniz numaralara telefon çalındığında başka hat takılınca mesaj yollayarak size numarayı bildirmesi.

<span style="color:#FF6666">Programın kullanımı:</span> programı açıp OPTIONS diyelim sonra CONFİGURATIONS a gircez sonra şifre isticek 4 tane sıfır "0" yazıyoruz ve program açılıcak. hemen şifreyi değiştirmeniz gerekiyo.. REGISTER yazan yerden değiştirebilirsiniz. ADD SMS RECİPİENT yerdende telefon çalındığında hangi numaraya mesaj gitmesini istiyorsanız onu giriyorsunuz ve kapatıyosunuz programı.

Telefona başka bi hat takılınca ekrana bu uyarı geliyor...

peki buraya kadar herşey mükemmel. düşünsenize telefonunuz başkasının ellerine geçti anında numarası elinize geçicek..
ama <span style="color:#FF6666">programın açık verdiği noktalar var</span>...
mesela alarm çalarken kapama tuşuna basılınca prog. mesaj yollayamadan telefonu kapamış oluyoruz. bir diğeride denemedim ama şahıs telefona format atınca büyük bi ihtimal pro. mı yok etmiş olacaktır ki telefonu kapama tuşuna basılınca şifre falan sormadan kapanıyo bunun olmasıda büyük bi ihtimal bence..

peki bu açığı engellemek/gidermek mümkün değilmi? die aklıma bi soru gelmedi değil
bununda cevabı oldukca basit sanırım. telefona başka bi hat takıldığında; hattı takan şahısın haberi olmadan (satandart prog. özelliğinde alarm çalıyodu ve mesaj yollanıyor uyarısı veriyor) mesaj yollayabilirdi. belki bu sayede hattı takan şahsın numarasına kişi engel olmadan ulaşmış olurduk çünki şöyle bi şansımız olmıcak:
telefonun açma/kapama tuşunu hiç bi prog.la bloke edemiyoruz -malesef&#33;-bunun çözümü bizi aşar (telefon yapımcı firmalara taşınması lazım bu hususun )

herneyse ben programa 10 üzerinden 4 verdim (onuda mesaj yolluyabildiği için )

programa burdan ulaşabilirsiniz... /hemen paylaş

önümüzdeki ay yeni bir telefon programı inceleme yazısında da buluşmak üzere...&#33;

_Berker_

_Berker_

Üye
PhoneSecure kullanın o hem tuşları kilitlio telefon kullanılamaz hale geliyor size mesaj atıo ve siz baska telefondan calınan telefona sifreli mesajlar atarak onun imeisini , kilidin acılıp kapanmasını flan sağlıosunuz ben p910umda kullanıorm memnunum daha hiç deneyemedm allah denetme fırsatı wermesn s60 içinde war arartın bulursunuz

pozitif

Üye
ya başka bi link verseniz artık link ölmüş toprak olmuş

zartan

zartan

Üye
link ölmüş başka bi link verseniz

ademvehavva

ademvehavva

Üye
öncelikle link bozuk heralde yada ben giremedim bide "PhoneSecure" programı var o daha iyi bi arayın bulursunuz

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
TEşekkürler ELİNE SAGLIK

sezgin34

Üye
Kardeşim türk sitelerine link vermeyelim. Kapanıyo hemen.

cem532

cem532

Üye
benım tlf hep sesızde tşk

hal.hal.hal

Üye
Phone guardian v2.00 daha iyi bir program. Ama format atıldıgında bütün programlar siliniyor. Bilginize...

recep er

recep er

Üye
o kadar iyiki 2 günde 250 kontör yiyor acyip bi program dimi arkadaşım

Üst Alt