Antenl Sorununu Yeni Çözüm :):):):):)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Antenl Sorununu Yeni Çözüm :):):):):)

Apple iphone 4 ile yeni bir moda yaratacak gibi görünüyor. Dünyanın en meşhur cep telefonu markası olan iPhone'un son sürümündeki anten problemi bütün dünyanın gündeminde.
Apple'ın bu popüler ürünü de daha önce iPad'de olduğu gibi esprilere konu oluyor. Bunlardan sonuncusu iPhone 4 için yarabandı satan bir site olarak kendisini gösterdi.
El ile temas halinde sinyal düşüşüne çare olarak yarabandı satan sitenin esas amacı Apple ve Steve Jobs'un açıklamalarıyla dalga geçmek. Apple yaptığı basın toplantısında, iPhone 4 kullanıcılarına bedava kılıf dağıtacağını duyurmuştu.

OğuzcanAbi

Üye
Yara bandı :D

--------------- Ekleme ---------------

Yara bandı :D..

Yara bandı :D....

Koptummm

umutopuz

Üye
insan retinasıyla görülebilen renkler.mükemmel olmuş.anti applecılar için ilginç 1 açık olmuş appledan.işi çok zor olmaz ama piyasayı dağıtırlar seneye.fazla alta sokmaya çalıştılar applei.ama dünya devi şirketlerden 1idir işin aslı.ben iphone4ü stevein acelesi v heyecanı diye düşünüyorum.ya da geciktirilmemesi gereken çıkış tarihi gibi(her sene yeni nesil cihaz çıkartma geleneğinden şaşmamak için)

rapege

rapege

Üye
bu yöntem de çözüm olabilir belki ama geçici çözüm ben Apple yerinde olsam başka bir anten firmasıyla antlaşma imzalayıp onun antenlerini bi denerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt