Anrufen onLine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
    Konu Sahibi
Anrufen onLine
Yardim arkadasLar cmwap falan die secenek var basta bitanesinde oldu baglandim yuklerken oyunu kapattim yanlislikla simdi telsim internet falan geliyo seciyorum donuyo kaliyo oyle lutfen yardim

Metin137

Metin137

Üye
bak şimdi benim konuya bak anrufen coc açmak[anlatım] bağlanabilirsen nickini idini falan söyle yardım ederim bende arkadaş arıyordum

Metin137

Metin137

Üye
donarsa sakın çıkma ya da arka plana alma açılır

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
    Konu Sahibi
tamam

Metin137

Metin137

Üye
hadi bekliyorum seni çabuk kayıt ol biraz adam keselim hadi

symbian_s60_v3

Üye
:d:

- - - Eklendi - - -

açılmaz boşuna ugrasma

Metin137

Metin137

Üye
ben açtım şimdi oynuyom 27 lvl bir kitapçıyım 1 petim var nick metin137 id 1913343 oyunda yardım ederim

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
    Konu Sahibi
updateyi atti ama o cmwap cmnet 3gwap 3gnet kare kare kare kaldi sadece sectigim sey kayboldu bunlari seciyorum olmuyo :(

symbian_s60_v3

Üye
size iylikte yaramıyo

Muammer52

Üye
güzel mi oyun

Metin137

Metin137

Üye
bak kardeşim sana özel anlatıcam ilk önce oyunu yeni erişim noktası yap adını cmnet yap başka birşeye dokunma sonra oyunu aç ve cmnet in üstüne gelip arka plana alıp o erişim noktasını düzenle ve erişim noktası ismini MIP_APN yap ve oyuna geç ok de ve herşey yüklenir o sırada oyunu kapama ya da arka plana alma oyun açılır sonra kayıt ol ve oyna

- - - Eklendi - - -

çok güzel oyun ben diyom ki türklere özel bir servere girip ve birbirimize yardım edip ilerliyelim ne dersiniz

- - - Eklendi - - -

Sen kafani yorma ben yaparim 2 kisiyiz yapariz yani konuyu dagitma Lutfen sus sikayet edecegim !

çok güzel dedin kardeşim :oke:

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
    Konu Sahibi
bak kardeşim sana özel anlatıcam ilk önce oyunu yeni erişim noktası yap adını cmnet yap başka birşeye dokunma sonra oyunu aç ve cmnet in üstüne gelip arka plana alıp o erişim noktasını düzenle ve erişim noktası ismini MIP_APN yap ve oyuna geç ok de ve herşey yüklenir o sırada oyunu kapama ya da arka plana alma oyun açılır sonra kayıt ol ve oyna

- - - Eklendi - - -

çok güzel oyun ben diyom ki türklere özel bir servere girip ve birbirimize yardım edip ilerliyelim ne dersiniz

- - - Eklendi - - -

çok güzel dedin kardeşim :oke:

SaoL kardsm yapicam simdide hangi serwerdesin sen ?

Muammer52

Üye
bir bakayım ben beğenirsem bırlikte oynarız

Metin137

Metin137

Üye
server 1 deyim bulun beni

- - - Eklendi - - -

neyse ben uyuyim yarın sabah yada akşam yeniden anrufen e girerim idimi falan verdim beni oyun da bulursunuz hadi iyi geceler

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
    Konu Sahibi
Ewet bee yaptim oyuna girdim kayit oLup karakter actim oyunun ingiLizcesi var sitesinde ama ordan indiremiyorum biri qfs.mobiye yukleme dosyasini upload ederse cok sewinirim ! :ehe Yapamazsin ugrasma diyenLer utansin ! :ehe

Metin137

Metin137

Üye
ıngilizcesi çıktımı çabuk siteyi ver 2 dakikada indirim hadi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...