ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

kütahya43

Üye
arkadaslar anrufen online de neden oyuncu ve pvp sıralamasına bakamıyoruz

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
oyunculara bakabılıyorsun ama pvp sırası diye bişi yok

berksan06

Üye
5800a yok galiba :S indirdim uygulama desteklemio :S

deatlazz

deatlazz

Üye
kaca satıyon hacı bnmde charım war 65 lewel ama prem alamıyorum :ağlarım:

last321

Üye
knight online gb karsılıgı 2 tane 120 lvl premiumlu itemli char bırı wizard biri knight.:oke: isimleri IViılenTxI ve IConaNI :bye2:

maxwell43

maxwell43

Üye
hacılar bu nokıa c5 de sorunsuz bır sekılde calısıomu

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
s60 dıye bılıyorum calısır olmadı java versıyonunu yuklersın çözüm çok sunuyor adamlar :D

maxwell43

maxwell43

Üye
Nasıl anrufen onlinenin java versiyonu yokki

bloodsheld

Üye
beyler su preminyum nasıl alıyoruz yardım edermisiniz?

last321

Üye
beyler premiumlu 2 tane 120 lvl olan ( wizard ve knight) 9 sword 1 staf obsi set 2 tane 2x atak b.bat 120 lvl talent enh level 3 know atak s.manlı char satılır:oke: alacaklar pm atsın IViolenTxI veya IConaNI:bye2:

bloodsheld

Üye
beyler bn bu oyunu yuklemistim bi guzelde oynuyodum sonra sildim oyunu sonra tekrar yukledim expired certifika dedi neden telefon e72

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
kinger1905

kinger1905

Üye
tesekkurler , eline saglık

bloodsheld

Üye
beyler bi cevap verin ... yukardaki soruma

fb0708

Üye
Kardes bende basladım ve oynuoyrum. Nick FeuENO .. Ya pot nasıl kullanılıor..Don't need this item dio ya

THR

THR

Üye
Kardes bende basladım ve oynuoyrum. Nick FeuENO .. Ya pot nasıl kullanılıor..Don't need this item dio ya

pot kullanabilmek için can veya mana az olmalıdır bunlar dolu haldeyken gerek yok zaten
kullanmak için oyuncunu çantasına gireceksin potların üzerine gelip use diyeceksin. diğer yöntem ise yine potların üzerine gelip shortcuts olarak alttaki çubuğa eklemen gerek. Potların bittiği zaman traderlerden alabilirsin.

Oyunun Yeni isim ve Logosu
Anrufen Online Light and Shade

Dün yayınlanan bir habere göre Wistone Oyunu S60v5 için de geliştirilmeye başlamış ve yaklaşık 1 ay sonra çıkacakmış.

last321

Üye
tahir kafayı yıcen sende anrufen dıe :ehe:oke:

melo_sedo

melo_sedo

Üye
saol kardeş:oke:

Üst Alt