ANRUFEN ONLİNE 2010 Pach ( Resimli ) - verilmiş ama linkler bozuk ve eski pach

Sponsorlu Bağlantılar

askim822

askim822

Üye
Oyunda bir sıkıntı var galiba bugün hiç bağlanamadim

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
olabilir sunucuları resetlerler veya pazar oldugundan yogun ilgi vardır :D

last321

Üye
oyunun suyu cıktı ne zmn gelecek yenısı tam tarıh bılen yokmu:hmmm:off:

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
tarıh olsa bıle ertesı gun degısıor ınanma vrlen tarhlerede :D

simavli3443

Üye
n73 te kurdum ram yetersiz sorunu veriyor (hafıza yetersiz diyor ama ben ram kabul ediyorum)
n73 te oynayabilen varsa yardım etsin

maxwell43

maxwell43

Üye
arkadaslar anrufende GM varmı bırde oyuncular arasında ws yapılıomu

cptalperen

cptalperen

Üye
güzele benziyor teşekkürler :oke:

last321

Üye
maxwell43

maxwell43

Üye
bıde bu aldıgımız premıum surelımı yoksa 120 lv le kadar idare edermi birde premıumu telefon hattından alınamıyormu

THR

THR

Üye
bıde bu aldıgımız premıum surelımı yoksa 120 lv le kadar idare edermi birde premıumu telefon hattından alınamıyormu

Premium 3 ay boyunca geçerli o süre içinde istediğin kadar ( en fazla 5 ) çar aç farketmez. Ayrıca sadece kredi kartı ve online ödeme seçenekleri var ne yazık ki telefon kabul edilmiyor.

Yeni bir haber daha Anrufen Online Web versiyonu Beta testlerine başlamış fakat henüz bizlerin oynabileceğini sanmıyorum.

yemin001

yemin001

Üye
arkadaşım yardımcı olabilirmisin bana benim telde oyun cvalışmıyo oyuna giriyom nikimi yazacagım yer gelmiyor neden bilen varmı oyuna bağlamlyı tekrar tekrar dene diyo

THR

THR

Üye
arkadaşım yardımcı olabilirmisin bana benim telde oyun cvalışmıyo oyuna giriyom nikimi yazacagım yer gelmiyor neden bilen varmı oyuna bağlamlyı tekrar tekrar dene diyo

Telefon marka ve modelini belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.

kütahya43

Üye
arkadaslr 120 lv carım satılıktır 25 tl ilgilenen olursa buraya yazsın

maxwell43

maxwell43

Üye
arkadaslr skillere bk basma varmı bıde harıtalar genıs dımı premıum alınca pısman olmayayım

last321

Üye
arkadaslr 120 lv carım satılıktır 25 tl ilgilenen olursa buraya yazsın

25 tlye kım alır kı :) alacak varsa premiumlu satayım 2 tane 120 var IConaNI ve IViolenTxI ayrıca premiumsuz 4 tane daha var 120 audyq8 felan alıcılar mesaj atsın :ehe:oke:

maxwell43

maxwell43

Üye
arkadaslr yan çar açma varmı

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
var

YasirN

YasirN

Üye
    Konu Sahibi
zorla 60 olursun Tibiame den daha guzel farklı
Prem 3ay suruyor dıe bılıyorum

maxwell43

maxwell43

Üye
arkadaslar bana premıum alırmısnız 30 tl hattınıza yukleyeyım cunku bende kart yoq

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar cara ısım koyarken _ , - koyabılıyormuyuz bırde bu oyun nokıa c5 de calısrmı

arkadasla oyunda wızard mı daha iyi knıght mı birde en iyi ama en iyi pet hangısı

Üst Alt