arkadaslar bnde bu oyuna yeni basladım ve ck gzl bi oyun nickim hayta oyunda ortam gzl turk var baya gittikce artiyo hafifte ingilizceniz varsa digerleriylede anlasiyosunuz ama en buyuk sorun premiumlu haritalar insallah en kisa zmnda tum haritalar acilir ve rahat rahat oynariz
kurulmuyo die biliorm oyun ztn kisitli bilgisayardakilere gore mesela parti 3 kisilik oluyo en fazla orda tabi team diolar bnm agzim alismis knightdan bende valla internet profili fln istemedi kutur kutur yukledi ve oynadim o sorununu yardim edemicem k.bakma
Oyunda bir keresinde pet hayvan çıkarabildim ama nasıl oldu anlamadım şimdi o charı silip başka bir tane açtım bir türlü pet görevini bulamadım nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilirmi....
Bir de benim ilk aldığım pet ördekti bunu nasıl değiştiriyoruz yılan vs ile....
Oyunda bir keresinde pet hayvan çıkarabildim ama nasıl oldu anlamadım şimdi o charı silip başka bir tane açtım bir türlü pet görevini bulamadım nasıl yapıldığını bilen varsa anlatabilirmi.... Bir de benim ilk aldığım pet ördekti bunu nasıl değiştiriyoruz yılan vs ile....
S60v3,İphone,İpod Touch ve İPad da çalışıyor.
S60v3 de Nokianın N Serisi tercihin olsun ama yeni modeller çıktı ve onların işlemcileri daha güçlü
Diğer alternatif olarak İPod Touchında yeni modeli çıktı ama eskiside aynı işi görüyor artı olarak apple ürünlerinde bu oyun için premium almak gerekmiyor tüm maplar bedava
S60v3,İphone,İpod Touch ve İPad da çalışıyor.
S60v3 de Nokianın N Serisi tercihin olsun ama yeni modeller çıktı ve onların işlemcileri daha güçlü
Diğer alternatif olarak İPod Touchında yeni modeli çıktı ama eskiside aynı işi görüyor artı olarak apple ürünlerinde bu oyun için premium almak gerekmiyor tüm maplar bedava
S60v3 modellerinin hepsini destekliyor.
Tek sorun e63'ün tuşları qwerty klavye şeklinde olduğundan diğer telefonlara nazaran daha ufak yapılmış o nedenle tuşlara basmak zorlaşıyor artık o konuda uzmanlaşmak sana kalmış.
kredi kartı varsa oynayın ama zamanla sıkıyor bea oyun hep aynı seyler..yenı patch yılbasında cıkcak o zaman oynayın 4 sınıf olcak sımdılık sadece ıkı sınıf var