can sıkıntısı ne yapalım teli deiştircem zaten inş. yaklasık 1 aydır araştırıom yazın para olur bende kışın akşamları sıcak evde yeni tel keyfi olur ama yazın ne oyunu go to sea
darkstyle yani wiolentxi veya uğur ağa eski patch a başladım tekrar eğer işin yoksa bana hacklemeyi anlatır mısın? Ve prem hilesi yokmuş çıkartılamaz mı?
arkdaslar oyunda daha cok yeniyim adım TR_JoKeR oyunda item vb. konularda yardım edersenız cok sevınırm bıde knıgt karakterinde 2. skill kaç levelde açılıyor?
darkstyle yani wiolentxi veya uğur ağa eski patch a başladım tekrar eğer işin yoksa bana hacklemeyi anlatır mısın? Ve prem hilesi yokmuş çıkartılamaz mı?
user name poeja7 pass Djkral BU CHARA GIRIP ISTEDIGINIZI ALIN AMA SAKIN SIFRE DEGISTIRMEYIN CUNKU HERKES FAYDALANSIN IHTIYACI OLANLARA 100DEN FAZLA EGG, 2B , 6-7 TANE SET, YENILER VE IHTIYACI OLANLAR YARARLANSIN AMA ZENGINLERDE YARDIM ETSIN CHARA PARA KOYSUN
kuvvet ben sen miyim çaldığın chaos setini unutmadım... ARKADASLAR KUVVET DOLANDIRICIDIR. HATTA CETOO VEYA SIMDIKI NICKIYLE PANJABAN SAHIT ZATEN ARGO KONUSUYO BU KISIYE GUVENMEYIN