annemin telefonu arıza cıkardı yardımcı olacak varmı acaba :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
annemin telefonu arıza cıkardı yardımcı olacak varmı acaba :)
arkadaslar nokia 1100 telefon durduk yere sesi kısıldı sadece titriyor...tus sesleri fln gelıor ama cagrı sesi gelmıyor...bataryayı soktum taktım falan ama faydası olmadı bu telefon modelıne format atılabılıomu?yada bu sorunu baska nasıl halledebılırım..donanımsalmı yoksa yazılımsal bi sorunmu merak edıyorum bılgı sahıbı olan arkadaslar varsa paylasımları ıcın sımdıden tsk edıyorum ...sewgilerle

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Yazılımsal olsa gerek bır servıse goster sen en ıyısı

lyon_69

lyon_69

Üye
en iyisi servis bence de

deniz-17

deniz-17

Üye
bence garanti varsa garantiye götürün

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
servis :)

technoman34

technoman34

Üye
arkadaslar nokia 1100 telefon durduk yere sesi kısıldı sadece titriyor...tus sesleri fln gelıor ama cagrı sesi gelmıyor...bataryayı soktum taktım falan ama faydası olmadı bu telefon modelıne format atılabılıomu?yada bu sorunu baska nasıl halledebılırım..donanımsalmı yoksa yazılımsal bi sorunmu merak edıyorum bılgı sahıbı olan arkadaslar varsa paylasımları ıcın sımdıden tsk edıyorum ...sewgilerle

içini söküp tamir edemeyeceğine göre servise götür ;)

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
su kaçıp kısa devrede yapmış olabilir yada yazılımı bozulmuştur :oke:

polat_ketur

polat_ketur

Üye
servise götür bence

safakk

safakk

Üye
valla yere filan düşmediyse yazılımsaldır ama büyük ihtimalle annen yanlışlıkla zilsesi ayarlarıyla oynamış olabilir (benimki çok yapıyorda ordan biliyorum:)) eğer herşey tam ve yere düşmemişse yazılımsaldır onu da servisinde formatlattırabilirsiniz:oke:

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
bu tarz telefonları kendımız formatlayamıyormuyuz serwise götürmk istemıyorum cunku anasını aglatıolar telefonun...nyse saolun hersey ıcın arkadaslar

mservank

mservank

Üye
fabrika ayarlarına döndür olabilir ama donanımsal sorun yok büyük ihtimal zil sesi ayarları kurcalanmış

gabico

gabico

Üye
fabrika ayarlarına döndür olabilir ama donanımsal sorun yok büyük ihtimal zil sesi ayarları kurcalanmış
arakdaşın söylediği doğru olabilir bir dene arakdaşım söylediğini belki olur yine olamzsa servise götür

worldcild

Üye
    Konu Sahibi
ilginize tsk ederim arkadaşlar sorun hallolmustur konu kilit+çöp olmaya müsaittir...

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Tam da yorum yapacakken sorun hallolmuş :kop: her neyse bi sorunun olursa söyle hallederiz...:oke:

schumici

schumici

Üye
ayarlar bölümünden ses ayarlarıyla oynadığın halde olmadıysa fabrika ayarlarına geri dön de. o da olmazsa servise götür:oke:

murat_sago

murat_sago

Üye
Format atacaksan bunu dene *#7370# belki olur...

tolgaselvi

Üye
annenle tanışmak telefonunu yapmak isterdim 05387772333 ara dostum :yuru

elnino7997

Üye
Arkadaşlar.d900i.Kullanıorm.Ekran.Kırıldı.Tamirciye.Verdim.Aldıktan.10.dakka.sonra.ekran.yanıp.sönüyor.Napabilirim.Bide.Vermeden.Önce.Tuşlar.Çalışıyordu.Şİmdi.3.tuş.Çalışmıyor.Acaba.Yapabilirler.mi?Lütfen.YArdım.Edin.Son.Yarım.Saatim.Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...