Telefon Tavsiyesi Annem İçin Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Doğru biz araştırmadan yoksul insanlarız.
@ANIL etiketliyorum kusura bakma ama S4'ün tüm sorunlarını yazar mısın?

ANIL

ANIL

Admin

Ben cihazı kullanırken bir sorun ile karşılaşmıyorum. Yazılım sorunları son güncellemeler ile daha iyi bir noktaya geldi zaten. Yavaşlık vs gibi sorunlar yok. Isınma durumuna artık sorun olarak bakmıyoruz zaten. 4.4.4 güncellemesi de yayınlanacak. Sorunlu bir cihaz değil yani.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ya s4 ya da g2 aliyoruz. Bakalim annem hangisini beğenirse onu aliriz. Herkese teşekkürler.

fk555897

fk555897

Üye
Bence G2 alsın. Hem kamerası çok iyi hem de donanımı çok iyi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Bence G2 alsın. Hem kamerası çok iyi hem de donanımı çok iyi.

Ben cihazı kullanırken bir sorun ile karşılaşmıyorum. Yazılım sorunları son güncellemeler ile daha iyi bir noktaya geldi zaten. Yavaşlık vs gibi sorunlar yok. Isınma durumuna artık sorun olarak bakmıyoruz zaten. 4.4.4 güncellemesi de yayınlanacak. Sorunlu bir cihaz değil yani.

G2 16 yeter mi ? Yoksa 32 mi? Birde arkadaşlar bu ithalatçı garantili almak mantıklı mı?Arkadaşlar cevap verebilir misiniz ? 32gb lık lg g2 hepsiburada dan almayı düşünüyorum ama ithalatçı garantili herhalde. Tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
fk555897

fk555897

Üye
G2 16 yeter mi ? Yoksa 32 mi? Birde arkadaşlar bu ithalatçı garantili almak mantıklı mı?Arkadaşlar cevap verebilir misiniz ? 32gb lık lg g2 hepsiburada dan almayı düşünüyorum ama ithalatçı garantili herhalde. Tavsiye eder misiniz?
İthalatçı garantili ürünler yurtdışından getiren firmanın garantisi altındadır. Yani LG'nin garantisi yok. Ben olsam almışken Türkiye garantilisini alırım ki sonradan başım ağrımasın.

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Nexus 5 al muthis ve muthis bir telefon bircok android guncellemesinide alacaktir

enes-1907

enes-1907

Üye
xperia z2 şu anda 50.yıl kampanyası hatrına metro süpermarkette 1550 liraya denk gelio normalde fiyatı 1700 ama 150 tl bonus verdiğin için telefonu alınca 1550 tl ye geliyor. bnce bir bak buda site linki

bu linkten en sağdaki katalogu indir orda z2 yi göreceksin kardeşim ...

sananebak

Üye
LG G2

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
Takma sen onu her z2 konusunda kötülemek için herşeyi yapıyo z2 yi