Boş alan ne kadar ? 16 gblık modelde?Yeter bence.
11-12Boş alan ne kadar ? 16 gblık modelde?
Doğru biz araştırmadan yoksul insanlarız.
@ANIL etiketliyorum kusura bakma ama S4'ün tüm sorunlarını yazar mısın?
Bence G2 alsın. Hem kamerası çok iyi hem de donanımı çok iyi.
Ben cihazı kullanırken bir sorun ile karşılaşmıyorum. Yazılım sorunları son güncellemeler ile daha iyi bir noktaya geldi zaten. Yavaşlık vs gibi sorunlar yok. Isınma durumuna artık sorun olarak bakmıyoruz zaten. 4.4.4 güncellemesi de yayınlanacak. Sorunlu bir cihaz değil yani.
G2 16 yeter mi ? Yoksa 32 mi? Birde arkadaşlar bu ithalatçı garantili almak mantıklı mı?Arkadaşlar cevap verebilir misiniz ? 32gb lık lg g2 hepsiburada dan almayı düşünüyorum ama ithalatçı garantili herhalde. Tavsiye eder misiniz?Doğru biz araştırmadan yoksul insanlarız.
İthalatçı garantili ürünler yurtdışından getiren firmanın garantisi altındadır. Yani LG'nin garantisi yok. Ben olsam almışken Türkiye garantilisini alırım ki sonradan başım ağrımasın.G2 16 yeter mi ? Yoksa 32 mi? Birde arkadaşlar bu ithalatçı garantili almak mantıklı mı?Arkadaşlar cevap verebilir misiniz ? 32gb lık lg g2 hepsiburada dan almayı düşünüyorum ama ithalatçı garantili herhalde. Tavsiye eder misiniz?
Takma sen onu her z2 konusunda kötülemek için herşeyi yapıyo z2 yiDoğru biz araştırmadan yoksul insanlarız.