Annem hakkimi helal etmiyorum dedi sizce haklimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
konu hakkı helal etmek ten açılmış. İslamda çocuklara nasıl davranılması gerektigi bildirilmiş
"Çocuklara sevgi ve şefkatle davranmayanlar ve büyüklere saygı göstermeyenler bizden değildir."
"Ebeveynin güzel ahlâklı olması, çocukların da güzel ahlâklı olmasını sağlar."
"Çocuklarınızı çok öpün; çünkü her öpücüğünüz için (Allah katında) makamlar vardır."

samnylu

Üye
    Konu Sahibi
hepinizin yorumlarini dikkate aliyorum ve tsk ediyorum.guzel yorumlar var.simdi kusmedik zaten alisigim bai hata yanlislarimda koz olarak kullanir.mesala bu sene kazanmassan hakkimi hellal etmmem gibi vb...suan bisey olmamis gibiyiz.sorun su illaki bana hakkimi helal ediyorum demesi gerekiyormu acaba.simdi sor diyeceksiniz ama sorsam bu seferde her defasinda soyler bunu

Samet.25

hepinizin yorumlarini dikkate aliyorum ve tsk ediyorum.guzel yorumlar var.simdi kusmedik zaten alisigim bai hata yanlislarimda koz olarak kullanir.mesala bu sene kazanmassan hakkimi hellal etmmem gibi vb...suan bisey olmamis gibiyiz.sorun su illaki bana hakkimi helal ediyorum demesi gerekiyormu acaba.simdi sor diyeceksiniz ama sorsam bu seferde her defasinda soyler bunu

Baskan sende ne yaptin annen oda sonuçta senin kötülüğünü istemez sana öyle der içinden hakkini helal eder unutma dünyada Önce Allah sonra Anne 1. Affedicidir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Cahillikten kastim konusmayi bilmeme cahilligiydi. Dogru duzgun uslup kullanmayan insanlarla tartiscak bir konum yok.

kaihl20

Üye
Annenin ters bi anina denk gelmis olsa gerek kim olsa ayni seyi yapar ama anneninde bi bildigi vardir belki arkadas cevresi nasil kardesinin o cok onemli

zombaka

zombaka

Üye
doğururken sanamı sordu takma kafanı etmesse etmesin

paşa06.40

paşa06.40

Üye

Niye ? 9 ay seni agri demeden aci demeden karninda tasidigi icinmi ? Bu yasa gelene kadar senin yaptigin yaramazliklara katlandigi icinmi ? Seni sokağa atmadigi icinmi ? Büyüttüğü icinmi ? Unutma ki annen seni bu zamana kadar koruyup kollamasaydi bakmadaydi altından pisliğini almasaydi bu foruma üye olup bu konuya bu yorumu yazamazdin

Aynen katılıyorum adamsın

• Beğen
Tepkiler: Samet.25