Annem hakkimi helal etmiyorum dedi sizce haklimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

samnylu

Üye
    Konu Sahibi
Annem hakkimi helal etmiyorum dedi sizce haklimiyim
foruma yeni uye oldum yorumlarinizi onemsiyorum daha once kayit olmustum bu foruma yaşim 20 neden diye soracaksaniz kardesim yuzunden. elimden geldigi kadar kisaca anlatmaya calisiyim..

kardesim 14 yasinda annemle tartistilar.sebebi bos bir mesele yuzunden disari cikmak istiyordu arkadaslariyla kola cerez filan almislar yicekler gezecekler filan o sirada annem eve cagirdi ev islieri yardim filan icin kardesim yardim ettikce bu yardim isi uzadikca uzuyor kardesimde sıkılmaya basliyor tabi en sonunda annem izin vermedigi halde kardesim disari cikmakta israr ettikten sonra bunu sopayla bi guzel hasladi eli filan az kanadi sirtinda filan morlukk olusu baktimki durmicak yeter gunah degilmi ne vuruyorsun derken banada vurmaya kalkti. ben gunah degilmiyim bende insanim bende sopayi elinden almaya calisirken bogusma filan oldu tabi artik nasil olmussa dudagi filan sisti gercekten nasil oldu bilmiyorum.vay!! bak naptina hakkimi helal etmiyorum dedi.tabi ben anlatmaya calistim ama bilerek yaptigimi dusunuyor...dinlemiyorda oruclu oldugu icin oruc basinada vurmus olabilir.

napmaliyim yorumlariniz icin simdiden tsk ediyorum...
 


Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
14 yasindaki bir cocugu dovuyorsa Haketmiş bence Sende yanlislikla yapmissin zaten.. bence sonuna kadar haklisin.
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
O an helal etmez ama bir ömür eder.
 
  • Beğen
Tepkiler: Weewoo ve Sefa.
bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
yas isterse 20 olsun ana o dover baba olsa neyse :) annen onu kizginlikla soylemis besbelli gonlunu almaya calis ister hakli ol ister haksiz
 

Samet.25

Hepimiz insaniz sonuçta çoğumuz annemizle tartisiyoruz ama en güzeli kavgadan sonra gidip özür dilemek elini öpmek Allah korusun kaybedersen çok ararsin.
 

samnylu

Üye
    Konu Sahibi
hepinizden Allah razi olsun tsk ederim gonlunu almak derken nasil yani mesela simdi bisey olmamis gibi konusuyo illa hakkimi helal ettim demesi gerekiyormu peki yoksa soyletiyimmi??

bu soruyu sordum cunku anneme.hakkini helal et dersem simdi eder.ama bi huyu vardir oda "koz" bunu her yanlisimda her bi olayda soylemesini istemem
 

samnylu

Üye
    Konu Sahibi
neyseki bisey olmamis gibi konusuyoruz.kusmedik zaten sadece o an oyle dedi.
 
larten123

larten123

Üye
Öyle anneler var mı ya :o
 
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Annelerinizin ustune cok gitmeyin.Gercekten buyuk sorumluluklari var.Bu gibi seyler normal.Zamanla duzelir,onlar dayanamazlar evlatlariyla kus kalmaya.
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Asil ben ona hakkimi etmezdim. Tabi benim annem olsa...
 

Samet.25

Asil ben ona hakkimi etmezdim. Tabi benim annem olsa...

Niye ? 9 ay seni agri demeden aci demeden karninda tasidigi icinmi ? Bu yasa gelene kadar senin yaptigin yaramazliklara katlandigi icinmi ? Seni sokağa atmadigi icinmi ? Büyüttüğü icinmi ? Unutma ki annen seni bu zamana kadar koruyup kollamasaydi bakmadaydi altından pisliğini almasaydi bu foruma üye olup bu konuya bu yorumu yazamazdin
 
  • Beğen
Tepkiler: romaryu

sahinci-1

Üye
katılıyorum kardeşim
 
Baskentliia

Baskentliia

Üye
14 yaşındakı çoğucu nasil döver ama oda anne baba sôzü dinlesin
 
Invoke

Invoke

Üye
Tartışılmış işte bir anlık sinirle öyle demiştir, belki içinden tövbe demiştir, sana trip yapıyordur boşver, hallolur.
Allah huzur versin tüm evlere.
 
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Unutulacak bir olay. O anin siniriyle soylenmis birsey. Kardesini sen ehlilestir bence essek kadar adam olmus
 

samnylu

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarinizi dikjate aliyorum ve tsk ediyorum hepinize. ama soyle bi sorun var aramizda kusluk filan yok zaman zaman bunu soyler ilk sene veya 2. degilde 3. senemde univ. yerlestigimdede yine soylemisti illaki bana hakkimi hellal ediyorum demesi gerekiyormu.simdi gidip desem baba hakkini helal et desem bunu her sederinde koz olarak kullanir ne dersiniz?
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Cahillerle konusacak hicbir seyim yok!
 

Benzer Konular



Üst Alt